Güncel

100 ÖĞRENCİMİZ AŞI OLDU

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Ağustos Ayı Meclis Toplantısı bugün Burhan Kasım Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. KOTO Başkanı Necmi Bulut, ‘Güzel bir aşı kampanyası yaptık; 100 tanesi olumlu cevap verdi’’ dedi.

25 Ağustos 2021 Saat: 15:21
100 ÖĞRENCİMİZ AŞI OLDU
100 ÖĞRENCİMİZ AŞI OLDU

FEYZA BİLGE SERTEL

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Ağustos Ayı Meclis Toplantısı bugün Burhan Kasım Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya KOTO Başkanı Necmi Bulut ve yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı. Toplantıda 4 gündem maddesinin görüşülüp karara bağlandı.

 İSTEDİĞİMİZ GİBİ DEĞİL…

Gerçekleşen toplantıda konuşan KOTO Başkanı Necmi Bulut, “Salgın ile daha etkin mücadele etmemizi sağlayacak olan aşılama oranları maalesef istediğimiz düzeyde değil. İş insanlarımız ve çalışanlarımızın bir an önce aşılarını yaptırması bizim için çok önemli. Üzerimize düşeni yapacağımızı belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

100 ÖĞRENCİMİZ AŞI OLDU

‘’Okulumuzda tüm öğrenci kayıtlarımız tamamlanmıştır’’ diyen Başkan Bulut, ‘’Pazartesi günü de güzel bir aşı kampanyası yaptık; 100 tanesi olumlu cevap verdi, 150 öğrencinin ise yaşı tutmuyor. Biz KOTO ailesi olarak yaptığımız çalışmayı korumak mecburiyetindeyiz. Bu aşıya mutlaka daha yakın destek vermelerini sağlayacağız” dedi.

KOTO KALİTESİ DEVAM EDİYOR

Başkan Bulut, ‘’Firmalarımız, yabancı firma temsilcileri ile görüşme fırsatı yakalıyor. Program bu sabah itibariyle başladı, tüm gün devam edecek. Katılımcılarımızın 135 tanesi yabancı firma temsilcisi. 466 iş görüşmesi yapılmasını bekliyoruz. İhracat anlaşmasının sağlanacağı toplantılar olmasını ümit ediyorum. Bakanımız Lütfi Elvan Bey’in katıldığı toplantıya meclis üyelerimiz yoğun bir şekilde iştirak etti. Toplantıda 46 meclis üyesi arkadaşımız katıldı. Site başkanları da katıldı. 55 kişi civarı orada olduk. KOTO farkındalığını da gösterdik. İhtiyaç olan sorularla bakan beyin dikkatini çekmiş durumda” şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız