Güncel

11 Yeni Spor Alanı Daha

Başkan Aygün yönetiminde çocuklar ve gençlere yönelik projelerin hız kesmediği Derince’de yeni spor alanları bir bir hizmete sunuluyor

17 Şubat 2022 Saat: 16:09
11 Yeni Spor Alanı Daha
11 Yeni Spor Alanı Daha

Gençlik ve Spor Merkezleri

Çocuklar ve gençlere verdiği önemi projelerine de yansıtan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçeye yeni spor alanları kazandırıyor. Gençliğe ve spora yönelik tesislerin hızla hayata geçtiği ilçede Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi ve Bahattin Çelik Spor Kompleksi, tamamlanarak kullanıma sunulmuştu. Eğitim ve sporda örnek tesisler olarak hizmet vermeye başlayan bu merkezlerin dışında ilçenin muhtelif noktalarına spor alanları kazandıran Başkan Aygün, bugüne dek 5 ayrı bölgede bu tesisleri hayata geçirdi. Yapılan ilk etap çalışmaları ile Çenedağ Mahallesi Şehit Piyade Onbaşı Hıdır Akdeniz Parkı, Çınarlı Mahallesi Zeki Akkulakoğlu Parkı, Mersincik Mahallesi Girayhan Parkı, Çınarlı Mahallesi Şehit Kubilay Orhan Parkı ve İbni Sina Mahallesi Muhtar Ali Keleş Parkı’na spor sahaları inşa edilerek kullanımına sunulmuştu.

 

11 Yeni Spor Alanı Daha

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde devam eden çalışmalarla çocuklar ve gençlerin ihtiyaçları doğrultusunda ilçedeki 11 yeni noktada daha spor alanları oluşturuluyor. İlçede ikinci etap düzenlemeleri ile suni çim futbol sahalarının yapıldığı Çınarlı Mahallesi Hüseyin Gülseven Parkı, Yenikent Mahallesi Barış Manço Sokak Parkı, Çınarlı Mahallesi Topçular Parkı, Yenikent Mahallesi Araptepe Sokak Parkı, Yenikent Mahallesi Pehlivan Sokak, Çınarlı Mahallesi Bosna Yıldız Parkı, İbni Sina Mahallesi Zorlu Sokak Parkı, Sırrıpaşa Mahallesi Uzunoğlu Sokak Parkı, Sırrıpaşa Mahallesi Çenedere Parkı, Sırrıpaşa Mahallesi İlyas Bayraktutar Parkı ve Yavuz Sultan Mahallesi Mahmut Kılıçdoğan Parkı’nda düzenlemeler büyük oranda tamamlandı.

 

Başkan Aygün’den İncelemeler

Spor alanlarındaki çalışmaları yerinde inceleyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün hem yapılan düzenlemelerdeki son durumla ilgili bilgi aldı hem de vatandaşlarla sohbet etti. Çocukların oyunlarına eşlik etmeyi de ihmal etmeyen Başkan Aygün, “Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim göz bebeğimiz. Onlar için parklara ve belirlediğimiz noktalara yeni spor alanları inşa ederek çocuklarımızın kendi mahallelerinde güvenle spor yapacakları alanlar oluşturuyoruz. Gençlerimizin talebi üzerine bugüne dek beş ayrı bölgede futbol sahalarımızı tamamlayarak, kullanıma açtık. İkinci etapta 11 ayrı bölgemize daha yeni spor alanları kazandırıyoruz. Gençliğe yönelik bu uygulamalarımızı ilçemizdeki tüm parklarımızda yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız