Güncel

2022'ye damga vuracak film...

Yapımcılığını ve Yönetmenliğini Vedat İnce’nin yapacağı, 2022 yılına damga vuracak ve Türkiye’nin en gözde oyuncularının yer alacağı ‘DAYIM’ filminin hazırlıkları başladı.

16 Eylül 2021 Saat: 16:56
2022ye damga vuracak film...
2022'ye damga vuracak film...

FEYZA BİLGE SERTEL

Yapımcılığını ve Yönetmenliğini Vedat İnce’nin yapacağı , 2022 yılına damga vuracak ve Türkiye’nin en gözde oyuncularının yer alacağı ‘DAYIM’ filminin hazırlıkları başladı. 2022 yılında damga vuracak ve Türkiye’nin ünlü oyuncularının yer alacağı ‘DAYIM’ filminin hazırlıkları başladı. Yapımcılığını ve Yönetmenliğini Vedat İnce’nin yaptığı ‘DAYIM’ film hem geniş oyuncu kadrosuyla hem de görülmemiş senaryosu ile merakla bekleniyor. Senaryosunun gerçek hayattan yola çıkarak kaleme alınan ‘DAYIM’ filmi seyircileri hem güldürecek hem ağlatacak hem de aksiyon sahneleriyle 2022 yılında adından çok söz ettirecek.

 

Filmin Yapımcı ve Yönetmeni Vedat İnce , ‘Dayım’ sinema film projesi çalışmalarının 2 yıldır devam ettiğini , senaryo aşamalarının tamamlandığını ve ünlü isimler ile proje üzerine görüşmeler gerçekleştirildiğini aktardı. Aynı zamanda filmin çekim startının da  2022 Mart-Nisan Aylarında verileceğini belirten Ünlü Yönetmen , yakın zamanda ‘Dayım’ Filminde rol alacak ünlü oyuncuların da açıklanacağını söyledi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız