Güncel

41 Kocaelili yazar depremzedeler için bir araya geliyor

Kocaeli Yazarlar Derneği 41 Kocaeli yazarın buluşacağı bir imza gününden elde edilen tüm geliri depremzedelere gönderecek

6 Mart 2023 Saat: 19:31
41 Kocaelili yazar depremzedeler için bir araya geliyor
41 Kocaelili yazar depremzedeler için bir araya geliyor

Kocaeli Yazarlar Derneği, Soydan İş Merkezi'nde 41 Kocaelili yazarı biraraya getirerek 11 Mart Cumartesi günü toplu imza günü düzenleneceğini duyurdu. İmza gününün tüm gelirleri ise depremzedelere bağışlanacak.  Gerçekleşmesi planlanan önemli etkinlik öncesi bugün Soydan İş Merkezi'nde biraraya gelen Kocaeli Yazarlar Derneği imza günü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

DUYARLI İNSANLARIMIZI BEKLİYORUZ

 Basın açıklamasını okuyan Erdem Arcan; Kocaeli'de yaşayan, bu kentin kültürel etkinliklerine emekleriyle katkı vermeye çalışan bizler, ülke olarak yaşadığımız deprem felaketine karşı duyarsız kalamazdık.Yaşadığımız acının tesellisi olamaz. Ama yaşam sürüyor. Yaşadığımız acılardan ders alacağız ve bu dersleri kitaplarımızda gelecek kuşaklara aktaracağız ki, ayni yanlışları gelecek kuşaklar da yaşamasınlar! Ancak, bugün yapacağımız daha önemli bir şeyler olmalı. Bizler, bu kentin yazarları olarak, kendi emek ürünlerimiz olan kitaplarımızı ve gönlümüzü ortaya koyuyoruz.11 Mart 2023 Cumartesi günü "Kitap Keyfim”de düzenlenecek toplu imza gününde, bu kentin tüm duyarlı insanlarını etkinliğimize katılmaya çağırıyoruz. 

DAYANIŞMAYI BÜYÜTMENİZİ BEKLİYORUZ

Kitaplarımızın tüm gelirini deprem bölgesinde, başta çocuklarımız olmak üzere depreme rağmen yaşama şansı bulabilmiş yurttaşlarımıza ileteceğiz. Bu nedenle kitaplarımıza bir fiyat koymayacağız. Bu takdiri, olanakları ve insan kişilikleriyle Kocaeli halkı belirleyecektir.Son olarak diyoruz ki; insanı yaşatan BİLGİ ve BİLINÇTİR. Bu bilgi ve bilinci ise yalnızca kitaplar ve kültürel düzey belirler.Bu düşüncelerimizle, Kocaeli halkını 41 Kocaelili yazar olarak saygı ile selamlıyor ve toplu imza günümüze katılmaya davet ediyoruz. Sizlerden imza gününe gelirken, depremzede kardeşlerimizle duygularınızı paylaşmanızı istiyoruz. Yazacağınız küçük notları ve mektupları imzalatacağınız kitapların arasına koyarak dayanışmayı büyütmenizi bekliyoruz…Saygılarımızla. 
NOT: Toplanan kaynak, bir komite tarafından zabıt altına alınacak ve resmi kaynaklara tutanakla teslim edilecektir.

41 KOCAELİLİ YAZAR

İmza gününe katılım sağlayacak yazarlar ise; Ergün Demir, Erdem Arcan, Mustafa Küpçü, Ruhan Odabaş, Ömer Akın, Şener Aksu, Kamil Çöpür, Yavuz Ulugün, Fatma Türk Kuşkaya, Taylan Katak, Alptekin Cevherli, Gönül Balkır, Vural Atılgan, Nazım Çelik, Süleyman Pekin, Lale Tığ, Uğur Ulusoy, Selma Gün, Hasan Okay, Dursun Özden, Hakan Yağcıoğlu, Çetin Güzel,  Gül Anasal, Şerafettin Ergül, Nadir Tekin, İbrahim Akpınar, Gürkan Uysal, Kamuran Özben, A. İhsan Sönmez, Oya Gündüz Aksu, Çiçek Polat, Sevcan Tamer, Ümit Salih Bolal, Zeynep Karaca, Osman Nuri Cebe, Dilek Dila, Behice Karadeniz, Yücel Alpay Demir, Melek Kavşut, Mesut Nöbetçigil, Hicran Ediz, Elif Doğan, Gülseren Delilbaş, Filiz Çınar

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız