koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

5 YENİ GENÇ ÜYE

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları İl Örgütü, ilçe başkanları ile aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Bu ay ki toplantıya Gençlik Kolları Gölcük İlçe Örgütü ev sahipliği yaptı.

4 Temmuz 2019 Saat: 22:22
5 YENİ GENÇ ÜYE
5 YENİ GENÇ ÜYE

Göreve geldikleri günden itibaren seçim atmosferinden hiç çıkamayan üst üste seçim atlatan CHP Gençlik Örgütü, çalışmalarıyla da takdirleri üzerine topladı. Son olarak 23 Haziran da tekrar yapılan İstanbul seçimlerinde de aktif olarak sahada yer alan CHP Kocaeli Gençlik Örgütü seçimlerin bitiminde de çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

5 YENİ GENÇ ÜYE

CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları ile aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Her ay farklı bir ilçede yapılan toplantıya bu ay Gölcük İlçe Örgütü ev sahipliği yaptı. Toplantıda önümüzdeki aylarda yapılacak olan projeler için çalışma takvimi hazırlanması görüşüldü. Toplantının ardından partiye yeni üye olan 5 gence Başkan Andız üyelik rozetlerini taktı, Gölcük Gençlik Kolları Bilişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ceren Özdemir’in doğum günü pasta kesilerek kutlandı.

ANDIZ GENÇLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Gölcük İlçe Örgütü’nün ev sahipliğinde İlçe binasında gerçekleşen toplantıda CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, seçim sürecinde verdikleri emek ve gösterdikleri fedakarlıklar için tüm gençlik örgütlerine teşekkür etti. Andız, “Yoğun bir süreçten geçtik. Gençlik Örgütleri olarak bu süreçte uyumlu çalışmalarımızla sürekli sahada yer aldık. Verdiğiniz emek, gösterdiğiniz büyük fedakarlık için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bizler bu süreçte gençlerin neler başaracağını gösterdik. Bundan sonra ki süreçlerde de aynı tempoda çalışmalarımıza devam edeceğiz “ ifadelerini kullandı.

GENÇLİK ÖRGÜTLERİ CHP’NİN GELECEĞİDİR

Gençliği olmayanın geleceği de olamaz diyen Andız, “Siyaset kurumunun  Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı gençlere bugün daha çok ihtiyacı var. Çağdaş, laik, demokratik ve yaşanabilir bir Türkiye isteyen tüm genç arkadaşlarımızı Cumhuriyetimizin kurucu partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi´nde aktif olarak görev almaya davet ediyorum “ dedi. CHP gençlik örgütleri CHP’nin geleceğidir diyen Andız partiye yeni üye olan İlayda Bakırlı, Ece Leblebici, Berke Satan, Tuğberk Taşkın ve Aslı Nur Yeşilyurt’a rozetlerini takarak hoş geldiniz, her şey çok güzel olacak “ dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız