ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

7 yıllığına kiralanacak!

Pişmaniyeciler Meydanı’ndaki dükkanlar için Büyükşehir Belediye binasında ihale gerçekleştirildi. Pişmaniyeciler Meydanı’ndaki dükkanlar 7 yıllığına kiralanacak

23 Aralık 2020 Saat: 13:32
7 yıllığına kiralanacak!
7 yıllığına kiralanacak!

İzmit’in sembolü pişmaniye için yapılan Pişmaniyeciler Meydanı’nındaki çalışmalar 29 Ekim’de tamamlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi ve binaların yapımı tamamlanan Halkevindeki Pişmaniyeciler Meydanı kısa bir süre içerisinde faaliyete geçecek. Pişmaniyeciler Meydanı’nda bulunan dükkanlar için ihale gerçekleşti.

PİŞMANİYECİLER İŞLETECEK

İzmit Pişmaniyesi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Kadir Çetin, “Büyükşehir Belediyesi bu bölgeyi pişmaniye üreticilerinin işletmesini istiyor. Kooperatif olarak ihaleye gireceğiz” değerlendirmelerinde bulunmuştu. Büyükşehir Belediye binasında gerçekleşen ihalenin komisyon başkanlığını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu yaptı. Komisyonun diğer üyeliklerini ise Necmi Özen ile Nevin Serra Demirkol gerçekleştirdi.

EN YÜKSEK TEKLİF 11 BİN TL

Aylık 2.600 TL’lik muhammen kira bedeli önerisi ile başlayan ihalede Pişmaniye Meydanı’ndaki satış büfesi için Sinan Kaya, Tuna Koç ve Fahrettin Çartay sözlü teklif verdi. En yüksek teklifi 11 bin TL bedelle Sinan Kaya verirken, Fahrettin Çartay 10.100 TL, Tuna Koç ise 7.650 TL teklif verdi. Pişmaniye Meydanı’ndaki pişmaniye üretim ve satım yeri alanı için açılan ihaleye ise İzmit Pişmaniyesi Üretim ve İşletme Kooperatifi adına Başkan Kadir Çetin ile Başkan Yardımcısı Uğurcan Üçcan katıldı. Kooperatif, 5 bin 700 TL muhammen kira bedeli ile ihaleye çıkan dükkanlar için 6 bin TL sözlü teklifte bulunuldu. Sonuçlar önümüzdeki günlerde açıklanacak

TEŞHİR ALANI OLARAK DÜŞÜNÜYORUZ

Muhammen kira bedeli 300 lira arttıran Kooperatif Başkanı Kadir Çetin, ihale sonrası kısa bir açıklama yaptı. Çetin, “Biz üreticileri de bir araya getirmeye çalışıyoruz. Burayı pişmaniyecilerin sağlıklı bir hizmet verebilmesi için düşünüyoruz. İzmit’e temiz şartlarda üretim yapan bir teşhir alanı olarak düşünüyoruz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız