ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

ABP Genel Başkanı Yalçın: "Hepinizi birden yargılayacağız"

ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın, Vatan Partisi Doğu Perinçek'e seslenerek, "Hepinizi birden yargılayacağız. Ülkemizi sizlere yönettirmeyeceğiz." dedi.

29 Kasım 2022 Saat: 11:29
ABP Genel Başkanı Yalçın: Hepinizi birden yargılayacağız
ABP Genel Başkanı Yalçın: "Hepinizi birden yargılayacağız"

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu. Yalçın, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e de mesaj verdi.  


Yalçın, bazı güçlerin çok tehlikeli işlere giriştiğini belirterek, "Uyanın. Uyan ey insanoğlu. Soylarımızı kurutmaya çalışıyorlar. Hükümet ve muhalefet ekibi ortak çalışıyorlar. Artık tek mücadelemiz insanlık için. Siz de bizlere destek verin, güç verin." dedi.
 
Vatan Partisi Doğu Perinçek'in, "Yolsuzluk mahkemeleri kuracağız; Erdoğan ve Bahçeli ile Türkiye’yi yöneteceğiz" açıklamasının bulunduğu bir haberi alıntılayan Yalçın, ses getiren yorum yaptı.
Başkan Yalçın, Türkiye'nin çok büyük bir ülke olduğunu dile getirerek, "Türkiye öyle herkesin at koşturduğu bir ülke değildir. Bu ülke de devlet de millet de çok büyüktür. Hepinizi birden yargılayacağız. Ülkemizi sizlere yönettirmeyeceğiz." diye konuştu. Bizi izlemeye devam edin lütfen." diye konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız