ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Açıklama yaptı

MHP Kocaeli İl başkanlığında haftalık basın toplantısı düzenleyen başkan Ünlu, İzmit Belediyesi’nin diğer şehirlerin projelerini şov için duyurduğunu söyledi

9 Şubat 2021 Saat: 14:09
Açıklama yaptı
Açıklama yaptı

Ata Baran Sancar

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü İl başkanlığı binasında düzenlediği haftalık basın toplantısında, “Cumhur ittifakının yönettiği belediyelerse hem vatandaş hem de işçinin yüzü gülmektedir. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını kutluyoruz. Zamlar herkesin takdiridir. CHP belediyeleri yarın projelerle uğraşmaktadırlar.

“DİĞER ŞEHİRLERİN PROJELERİNİ ŞOV İÇİN DUYURUYOR”

Hatırlanacağı gibi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin KO-MEK Sepeti projesi ülke genelinde takdir topladı. Şimdi bunun benzeri İzmit Belediyesi esnaflar için uygulamaya çalışmaktadır. İzmit çarşısı esnafı için işe yarayacak mıdır takipçisi olacağız. Diğer şehirlerin projelerini alıp İzmit’te sadece şov için duyuran İzmit Belediyesi’ni uyarıyoruz. Yerel seçimlerinin de yaklaştığını söylüyoruz.

“ZAM CUMHUR İTTİFAKININ YANSIMASI”

Yapılan zamlar neticesinde en düşük ücrete yüzde 60 oranında zam yapılmıştır. Evli ve iki çocuklu işçi 4500 TL’ye ulaşmıştır. Türkiye’ye marka bir sözleşme imzalanmıştır. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bir işçi olarak bu sözleşmenin ne demek olduğunu çok iyi anlıyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Mutlu Şehir sloganının altını doldurduğu bir projedir. Bu Cumhur İttifakı’nın bir karşılığıdır. Kocaeli’de yapılan bu örnek zam Cumhur İttifakı’nın bir yansımasıdır.

ADAK AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞI

Bugün Kartepe Belediyesi’nin CHP Meclis üyesinin vefatı doğrultusunda üzüntümüzü belirtiyoruz. Ailesine baş sağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız