koto 30
ali yıldırım sezer
koto bayram 1
ORHAN BOZKURT 2
sağ4

Güncel

Aday olmaktan vazgeçince

Kartepe’de seçimlere kısa süre kala adı Saadet Partisi’nden belediye başkan adayı olarak geçen Cemil Altınkaya’nın son anda adaylıktan çekilmesi en çok Ak Parti adayı Mustafa Kocaman’a yaradı.

14 Şubat 2019 Saat: 00:56
Aday olmaktan vazgeçince
Aday olmaktan vazgeçince

Kartepe’de geniş bir kesim tarafından tanınan eski meclis üyesi Cemil Altınkaya’nın adı son günlerde Saadet Partisi ile anılır olmuştu. SP, Kartepe’de Altınkaya’yı aday olarak göstereceğini açıklayınca ilçe de bir anda dengeler değişmeye başlamıştı. Kartepe’de muhafazakar kesimde oldukça sevilen bir isim olan Altınkaya’nın aday olması halinde en çok Ak Parti etkilenecek, ciddi oy kaybına belki de seçimi kaybetmesine yol açacaktı.

SEÇİMİ KAZANMIŞ KADAR OLDU

Köseköy eski Belediye Başkanı Selahattin Altınkaya’nın da oğlu olan Cemil Altınkaya’nın Saadet Partisi’nden belediye başkanlığına aday olması ise aile meclisine takılmış, deyim yerindeyse adaylığı veto edilmişti. Altınkaya’nın adaylıktan vazgeçmesi ise Kartepe’de Ak Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman’ı oldukça rahatlattı. İlçedeki Ak Partililer, Altınkaya’nın geri çekilmesiyle birlikte seçimi kazanmış kadar oldular.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız