Güncel

ADD İzmit'te Kavaz güven tazeledi

Atatürkçü Düşünce Derneği İzmit Şubesi’nin 10’uncu Olağan Genel Kurulu bugün İzmit Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongrede mevcut başkan Ahmet Kavaz yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi

4 Mart 2023 Saat: 17:08
ADD İzmitte Kavaz güven tazeledi
ADD İzmit'te Kavaz güven tazeledi

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) İzmit Şubesi^nin 10’uncu Olağan Genel Kurulu, bugün İzmit Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. 170 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede tek aday olarak genel kurul sürecine giren mevcut başkan Ahmet Kavaz, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Genel Kurula; Deva Partisi İl Başkanı Adem Koç, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, İYİ Parti İzmit İlçe eski başkanı Pelin Coştur Filiz, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Kocaeli Barosu eski başkanlarından Fahri Örengül, ADD Yahyakaptan Şube Başkanı Yakup Gökçe,siyasi parti ve STK temsilcileri ile dernek üyeleri katıldı.

“YARGI SİYASALLAŞTIRILDI”

Genel Kurul’da konuşan ADD İzmit Şube Başkanı Ahmet Kavas, derneğin kurulduğu günden bu yana çizgisini bozmadığını belirterek ülkenin siyasal ortamındaki yerinden bahsetti. "Son 20 yılda ülkemizde ekonomik siyasal ve sosyal açıdan büyük kırılmalar yaşanmıştır” diyen Kavaz konuşmasında şunları söyledi: “Yargı siyasallaştırılmış, üniversiteler susturulmuş ordu işlevsizleştirilmiş ve bunun sonucu bir çok mevzi kaybedilmiş. Tehlike bunlarla da sınırlı değildir. Ülkemizde barış bozulmuş, ülke insanı aşsız işsiz güçsüz bırakılmış, eğitim sistemi milli olmaktan çıkmıştır. 1919 yılından bu güne hiç eksik olmayan tarikatlar, cemaatler ve vakıf örgütlenmeleri ve buralardan nemalanan çeteler her fırsatta ülkemizin kurucusuna ve kurtarıcısının adını taşıyan örgütlere karşı kin ve nefret kusmayı ilke haline getirmişlerdir.

‘EMPERYALİZMİN KUKLALARI’

15 Temmuz 2016 tarihine kadar aynı yatakta yatanlar Cumhuriyetin bütün kurumlarına ve kazanımlarına karşı savaş açanlar ordunun tasfiyesi için el ele omuz omuza verip çeşitli suçlamalarla ordumuza kumpas kuranlar, devletimizin en mahrem sırlarının saklandığı kozmik odadaki bilgileri ve sırları Amerika’ya, yani emperyalizme sunanlar hep aynı yapının devşirmeleridir. Çağ dışı bilim ve akıl dışı örgütlenmelerin emperyalizmin kuklaları olduğu akıllardan çıkartılmamalıdır. Bazen altın nesil yetiştiriyoruz safsataları ile bazen yardım dernekleri adı altında bazen de bilmem ne mezunları dernekleri adı altında kendilerini pazarlayan ihanet şebekeleri ve çetelerinden başkası değillerdir.

‘AYNI MAYANIN ÜRÜNLERİ’

27 Mayısı bahane ederek Atatürk'e Atatürkçü örgütlere ve çağdaş Cumhuriyetimize saldıranlar aynı mayanın ürünleridir. Atatürkçü Düşünce Derneği 1989 yılında kurulmuş olsa da temel felsefesi ve ideolojisi Mustafa Kemal Atatürk ile aynı düzlemdedir. İlham kaynağımız yine Atatürkçü düşüncedir. Atatürkçü Düşünce Dernekleri hiçbir zaman Amarikancı cuntaların darbeci ve postmodern darbelerin kısacası demokrasi dışı hiçbir girişiminin yanında yer almamıştır. Bundan sonra aynı duruşumuz muhafaza edilecektir. Bunun en güzel ispatı 1946 yılında serbest seçim yapılmasına yönelik alınmış karardır."

AHMET KAVAZ’IN YÖNETİMİ

Yönetim Kurulu

Ayşe Filiz

Fatma Temizöz

Hakan Yoldaş

Emine Tan

Sevda Özcan

Ahmet Kızmaz

Denetim Kurulu

Cemil Okumuş

Beytullah Burgucu

Volkan Yaşar

Disiplin Kurulu

Hasan Keskin

Hasan Tezcan

Ferhat Çetin

Genel Merkez Kurulu

Ayşe Filiz

Fatma Temizöz

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız