Güncel

Adem Koç'tan açıklama!

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, Şehir Tv’nin “ İkisi bir arada” programına katılarak Erdal Sertel ve Bülent Ekinci’nin konuğu oldu. Koç üye çalışmalarına başladıklarını duyurdu

1 Ocak 2021 Saat: 19:06
Adem Koçtan açıklama!
Adem Koç'tan açıklama!

Ata Baran SANCAR

Ali Babacan’ın genel başkanlığında kurulduktan sonra tüm ülkede ve ilimizde hızla teşkilatlanan DEVA Partisi geçtiğimiz haftada 1. Olağan Büyük Kongresini tamamladı. Kocaeli İl Başkanı Adem Koç'da ayağının tozuyla Şehir Tv’nin konuğu olarak tecrübeli gazeteciler Erdal Sertel ve Bülent Ekinci’nin sorularını yanıtladı.

"HER KESİMDEN ÜYE VAR"

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Koç, “41 kişilik DEVA Partisinin kurucu il yönetiminde Türkiye’nin her tarafından arkadaşlarımız var. Ekonomik statü olarak da birçok kesimden arkadaşlar var. Emekçi ve emekli kesimden de var, yanında yüzlerce kişi çalıştıran arkadaşlar da var. İlkokul veya doktora gibi eğitim konusunda da bir çok farklı eğitim kesimden arkadaşlar var. Kısacası yönetimimiz hem alaylı hem de mektepli geniş bir yapıya sahip" dedi.

SAYISAL DEĞİL NİTELİKLİ

'Üye çalışmalarına başladınız mı?' şeklindeki soruya, “Sayısal yığın değil nitelikli üyeye önem veriyoruz" şeklinde cevap vererek konuşmasına devam eden başkan Adem Koç, “Evet, il kongremizi yaptıktan sonra üye kayıtlarına başladık. Fakat DEVA Partisi olarak bir kriterimiz var. Biz diğer partiler gibi çoğunluk için önüne geleni partiye alan değil aksine ileride Türkiye siyasetine olumlu şekilde dokunacak “nitelikli” üye kayıtları yapıyoruz” dedi.

Röpotaj'ın video hali:

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız