Güncel

Aile sağlığı merkezi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Sırrıpaşa Mahalle Konağı bünyesinde hizmete girecek olan Aile Sağlığı Merkezi'nde incelemelerde bulundu

31 Aralık 2021 Saat: 11:57
Aile sağlığı merkezi
Aile sağlığı merkezi

Çok Amaçlı Hizmet Verecek

Derince’ye değer katacak projeler arasında yer alan Sırrıpaşa Mahalle Konağı’nda çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. Yapımı % 90 oranında tamamlanan ve çok amaçlı olarak hizmet verecek Mahalle Konağı bünyesinde Aile Sağlığı Merkezi de yer alacak. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kendisini ziyaret eden konukları Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Kocaeli Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Şeref Kasımoğlu ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Arzu Aşı ile birlikte bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

 

Aile Sağlığı Merkezi

Sırrıpaşa Mahalle Konağı’nda hizmet verecek olan Aile Sağlığı Merkezi bünyesinde 6 adet doktor odası, bebek bakım odası, bekleme salonu, müşahede odası, gebe izleme odası, laboratuvar ve bekleme salonu yer alıyor. Sırrıpaşa Mahalle Konağı'nın Derince’ye hayırlı olmasını dileyen Başkan Aygün, vatandaşların talebi doğrultusunda çalışmaların devam edeceğini söyledi. Tamamlanmasıyla birlikte bölgede çok önemli bir ihtiyacı giderecek olan Sırrıpaşa Mahalle Konağı, Derince’ye artı değer katacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız