Güncel

AK PARTİ’DE ADAY ADAYLIĞI MÜRACAATLAR KOMİSYONA

Genel seçimlerde milletvekili olmak isteyenlerin en fazla tercih ettiği partilerden biri olan Ak Parti’de sürecin sağlıklı ilerlemesi için aday adaylığı komisyonu kuruldu

13 Mart 2023 Saat: 17:22
AK PARTİ’DE ADAY ADAYLIĞI MÜRACAATLAR KOMİSYONA
AK PARTİ’DE ADAY ADAYLIĞI MÜRACAATLAR KOMİSYONA

Mayıs ayında yapılacak genel seçimler için aday adaylığı süreci resmen başlarken Av. Seda Kardaşlar Çelik’in başkanlığında kabul komisyonu oluşturuldu. İl Başkanı Şahin Talus, SKM Başkanı Alper Doğan’ın da katıldığı ilk toplantıda komisyonda yer alan İl Başkan Yardımcıları Av.Seda Kardaşlar Çelik, Av.Nilgün Aydemir Toplu, Engin Güzel, Abdullah Binbay ve Ekrem Karahan hazır bulundu. Komisyon başvuruların sona ereceği 16 Mart Perşembe günü saat 21.00’e kadar her gün saat 09.00 ile 17.00 arası müracatları kabul edecek.

ADAY ADAYLARIN ÖNEMLİ UYARILAR
Öte yandan aday adayı başvuru yapacaklara (basvuru.akparti.org.tr) adresi üzerinden e-başvuru yaptıktan sonra, sisteme yüklenen bütün evrakların il başkanlığına getirileceği hatırlatıldı. Ön başvuru formu ve evraklar teslim edildikten sonra başvurunun tamamlanacağı özellikle belirtildi. Kamudan ya da partiden istifalarını yapmayan adayların başvurularının kabul edilmeyeceği hatırlatıldı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız