Güncel

AK Parti’den, Ankara’da yoğun mesai

Seçim sonrası çalışmalara son sürat başlayan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, iki günlük Ankara ziyaretinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın ve yeni dönem milletvekilleriyle, Bakanlıklar ve Gene

22 Haziran 2023 Saat: 19:13
AK Parti’den, Ankara’da yoğun mesai
AK Parti’den, Ankara’da yoğun mesai

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, 14-28 Mayıs seçimlerinin ardından ara vermeden teşkilat turuna başlamış, seçim zaferiyle ilgili partililere teşekkür ederken, yeni dönem çalışmalarına start vermişti. Başkan Talus, bu arada Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın ve 28.dönem milletvekilleriyle birlikte, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanlarıyla da müthiş bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirerek, ilimizde devam eden projeleri masaya yatırdı.

7 BAKAN, 2 GENEL BAŞKAN YARDIMCISI

Bu toplantıların ışığında bir dosya hazırlayan Talus, hafta başında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’la Ankara’ta gitti. Burada milletvekilleri Prof.Dr.Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır ve Cemil Yaman’la bir araya gelerek Genel Merkez ve Bakanlıklarda adeta mekik dokudu. İki günde 7 Bakan ve 2 Genel Başkan Yardımcısı ile bir araya geldi.

ANKARA’DA MEKİK DOKUDULAR

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof.Dr.Vedat Işıkhan, Ticaret Bakanı Prof.Dr.Ömer Bolat, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Genel Merkez Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’la bir araya gelen Kocaeli heyeti burada Kocaeli ile ilgili projeleri konuşup, istişarelerde bulundu.

ÇOK VERİMLİ GEÇTİ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, yeni kabine üyelerine aynı zamanda hayırlı olsun dileklerini de ilettiklerini belirterek, “Seçimin hemen ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Milletvekillerimizle birlikte ilk koordinasyon toplantımızda önceliklerimizi belirledik. Ardından ilçe belediye başkanlarımızla tek tek görüşerek raporlarımızı hazırladık. Bakanlarımızla yaptığımız görüşmeler çok olumlu geçti. Yeni dönemin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız