ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

AK Parti’den İzmit’te gövde gösterisi

Seçime iki gün kala AK Partililerin İzmit’te yaptığı son buluşma Cumhuriyet Bulvarı'nda gerçekleştirildi. AK kadrolar ve vatandaşların bir araya geldiği buluşmada büyük coşku yaşandı

12 Mayıs 2023 Saat: 20:09
AK Parti’den İzmit’te gövde gösterisi
AK Parti’den İzmit’te gövde gösterisi

14 Mayıs seçimleri için son hazırlıklarını yapan AK Parti en son Seçim İrtibat Bürosunun da açılışını yaptı. Cumhuriyet Bulvarında yapılan açılışta büyük coşku yaşandı. Açılışa AK Parti Milletvekilleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Şahin Talus, milletvekilli aday adayları, MKYK üyeleri, milletvekili aday adayları, eski il başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yoğun katılımın olduğu açılış AK Parti’nin İzmit’e görevde gösterisine dönüştü.

ZAFERDE BULUŞACAĞIZ

İzmit’e yapılan son buluşmaya katılan vatandaşları selamlayan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, “Yeter artık söz milletin” diyerek pazar günü vatandaşların sandıkta sözünü söyleyeceğini belirtti. Tutuş, “Biz geldiğimizde birilerini bırakacağız, birilerini göndereceğiz demiyoruz. Biz icraat yapıyoruz. Pazar günü bizim partimiz yeniden iktidara geldiğinde herkes kazanacak ve Türkiye kazanacaktır. Bu alan bize artık İzmit’in kararını verdiğini gösteriyor. Pazar günü sandıkları patlatacağız ve Cumhurbaşkanımızın yeni zaferi şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Pazar günü zaferde buluşacağız” dedi.

PAZAR GÜNÜ KUTLAYACAKSINIZ

Roman vatandaşların toplu katılımı ve sloganlar nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, gençlerin ve katılımcıların sloganları karşısında “Sakin olun. Pazar günü daha çok kutlama yapacaksınız. Pazar günü saat 23.00 gibi konuşmayacağız, kutlama yapacağız” dedi. Muhalefetin kaybedeceğini görünce kasetlere başvurduklarını söyleyen Büyükakın, “Dün Muharrem İnce adaylıktan çekildi. Çekilirken FETÖ ile kendisine kumpas kurulduğunu söyledi. Kimin FETÖ ile kimin iş birliği yapacağı ortaya çıktı. Dağ ile oturup anlaştınız. Neden çıkıp terörü lanetlemediniz.

FETÖ İLE İŞ TUTTULAR

FETÖ ile iş tutukları ortaya çıkınca çıkıp Rusya yaptı diyorlar. Tabi doğalgazı da Rusya verdi. TOGG’da İtalya’da üretiliyor. Bu millet sessiz sessiz 14 Mayıs akşamını bekliyor. Muharrem İnce olayı ile kendilerini ele verdiler. Muharrem İnce son açıklamasında partisine oy isteyerek kumpası ortaya çıkardı” dedi. Gençlerin yoğun sloganları karşısında konuşmasını tamamlamayan Büyükakın, gençleri Pazar günü sandıklar açıldıktan sonra yapılacak kutlamaya çağırdı.

KİME SÖZ VERDİN?

14 Mayıs’ın sonucunun meydanda olduğunu söyleyen Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, “14 Mayıs’ta doğru adamla, doğru zamanda doğruya ilerleyeceğiz. İki aydır seçim sürecinde videolar ortaya çıkıyor. Bir gün dağdan videolar geliyor Apo’yu çıkartacağız diyorlar. Bir gün gelip Yahya Kaptan’da miting yaparak hapishanelerin kapısını kıracağız diyorlar. Her gün yeni bir senaryo ile karşımıza çıkıyorlar. Tablo çok açık. Kimlerden ne vaat almışlar, kimlere söz vermişler ortada. 300 milyar dolar bulmuşlar. Buradan soruyorum. Kime ne söz verdin de o parayı aldın? Kandile mi söz verdin? FETÖ’çülere mi söz verdin? Açımla kime söz verdin” dedi.

BÜYÜKAKIN GENÇLERİ FABRİKAYA GÖTÜRECEK

TOGG fabrikasının olmadığını söyleyenlere karşı fabrikanın halka açıldığını söyleyen İl Başkanı Şahin Talus, “Seçimden sonra Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın gençleri fabrikaya götürecek. Doğalgaz yok dediler evlere ücretsiz doğalgaz verdik. TCG’yi gördünüz, vaatlerimizi gördüğünüz ve yaptıklarımızı da görüyorsunuz. Muhalefet yaptıkları mitingi AK Parti mitingi dron ile çekip servis etti diyor. Dedim kardeşim, bizim dron ile çekim yapacak vaktimiz yok. Keşke siz çekseydiniz de servis etseydiniz.

DÜNYA ADAM KAZANDI DİYECEK

Bu seçimlerde İzmit’in bir görevi var. bu seçimlerde 9’uncu sıra milletvekili adayımız İzmit’in çocuğu Ali Güney’in meclise gitmesi geriyor. Bunun için şehit ailesine küfür edenleri seçtirmeyerek olur. 15 Temmuz’da FETÖ’cülere vurduğumuz tokadı şimdi FETÖ’cülerle işbirliği yapanlara atmaya hazır mıyız. Çocuk katillerini hapisten çıkarmaya çalışan bay bay Kemal’i evindeki mutfağa gönderip emekli edeceğiz. Sandıkları asla bırakmayın. Tüm dünyaya adam kazandı dedirteceğiz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız