Güncel

AK Parti ilçe yöneticisi can kurtaramaya gitti kalp krizinden öldü

AK Parti Gölcük İlçe Yöneticisi, Beşir Derneği Marmara Bölge Başkanı Metin Doruklu, depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta arama kurtarma çalışmaları sırasında yaşamını yitirdi

15 Şubat 2023 Saat: 14:29
AK Parti ilçe yöneticisi can kurtaramaya gitti kalp krizinden öldü
AK Parti ilçe yöneticisi can kurtaramaya gitti kalp krizinden öldü

Gölcük’te oturan ve geniş bir kesim tarafından tanınan AK Parti Gölcük İlçe Yöneticisi Metin Doruklu, deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmaları esnasında geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi. Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem 10 ilde büyük yıkıma yol açtı. Depremde binlerce bina yıkıldı. Yıkılan binaların enkazındaki vatandaşları kurtarmak için birçok arama kurtarma ekipleri de bölgeye hareket geçti. Bölgeye giden arama kurtarma ekiplerinden biri de Beşir Derneği idi.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Beşir Derneği Doğu Marmara Bölge Başkanlığını üstlenen Metin Doruklu da arama kurtarma çalışması için Kahramanmaraş’a gitti. Kahramanmaraş’ta arama kurtarma çalışmalarına katılan Metin Doruklu dün ani bir şekilde geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi. Metin Doruklu’nun ani ölümü tüm sevenlerini yasa boğdu. Türk Deniz Kuvvetleri'nden emekli, 2 çocuk babası Metin Doruklu’nun Kahramanmaraş’taki işlemlerinin ardından yarın öğle namazına müteakip Gölcük Tevfik Hoca camiinden kaldırılıp 17 Ağustos mezarlığına defnedilecek.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen; '' Değerli kardeşim, ilçe yöneticimiz, yol arkadaşım Metin Doruklu deprem bölgesinde gerçekleştirilen çalışmalar esnasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir teessürle öğrendim.

Allah için, insan için, Rıza-i İlahi uğruna adamış olduğun ömrüne şahidiz. Rabbim rahmeti ve mağfireti ile muamele eylesin mekanı cennet olsun inşallah.''

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız