ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

AK Parti’nin hizmetleri milletimizin emrinde

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş Kandıralılarla kucaklaştı. Ellibeş; “AK Parti’nin başarıları ortadadır. Hizmet ve eser siyasetinin uygulamaları bugün milletimizin emrindedir” dedi

30 Nisan 2023 Saat: 17:55
AK Parti’nin hizmetleri milletimizin emrinde
AK Parti’nin hizmetleri milletimizin emrinde

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş Kandıra’da esnaf ve semt pazarını gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların büyük ilgi ve desteğiyle karşılanan Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş’e, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ve teşkilat yöneticileri eşlik etti.

“HİZMET VE ESER SİYASETİNİN UYGULAMALARI MİLLETİMİZİN EMRİNDE”

Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş, “AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın 2023 seçimlerinden büyük bir başarıyla çıkması için ev ev, kapı kapı ve gönül gönüle çalışıyoruz. Milletimizin hem Cumhurbaşkanlığında hem de milletvekilliğinde bize güçlü bir şekilde destek vereceğine inanıyoruz. 20 yılda asırlık hizmet ve eser siyasetimizin uygulamaları milletimizin emrindedir. Bunlar içerisinde hastaneler, okullar, köprüler, yollar, Marmaraylar, Avrasyalar, barajlar, uçak- lar, havaalanları ile üniversiteler, milli savunma sistemleri ve daha niceleri var. 14 Mayıs’tan sonra durmadan yorulmadan hizmet üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız