Güncel

Akbulut’tan Romanlara çağrı: AK Parti’ye oy vermeyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suriyeli sığınmacılara ev yapılacağını açıklamasının ardından konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Güzel Parti Genel Başkanı Hüseyin Akbulut, “Romanlar artık AK Parti'ye oy vermesinler. Cumhurb

12 Mayıs 2022 Saat: 14:50
Akbulut’tan Romanlara çağrı: AK Parti’ye oy vermeyin
Akbulut’tan Romanlara çağrı: AK Parti’ye oy vermeyin

Kabine toplantısında Suriyeli sığınmacıların dönüş projesine ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Uluslararası yardım kuruluşlarının finansmanıyla Suriye topraklarında 13 yerde, 200 bin konut inşa edilmesini sağlıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

“ROMAN HALKINA YER VERİLMEDİ”

Erdoğan’ın açıklamaları yanıt veren Güzel Parti Genel Başkanı Hüseyin Akbulut, “Cumhurbaşkanımız 30 milyar dolar TOKİ projesi olarak ayırmış. Bu projede Suriyelilere ev var fakat çadırda yaşayan roman halkına yer verilmemiş. Yer verilmesi gerekirdi. Çadırda yaşayan romanlar çok zor şartlarda hayatta kalmaya çalışıyor. Daha öncede AB'den gelen ve romanlara ayrılması gereken yüz milyonlarca para Fransa ve İngiltere'ye geri gönderildi. Para neden romanlara harcanmadı? Bugüne kadar romanlar, AK Parti'ye her zaman destek verdi. Erdoğan, kendisini bu kadar seven roman halkına iyilik yapmayı düşünmüyor mu? Romanlar artık AK Parti'ye oy vermesinler. Cumhurbaşkanı seçimleri kaybetmek istiyorsa biz de ona yardımcı oluruz” dedi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız