ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Aksakal Fatih Portakal’a Kocaeli’den yüklendi! ‘Washington portakalı’

Kocaeli Şehir Hastanesinin açılışında konuşan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, medyaya yüklenerek Sözcü TV’nin sunucusu Fatih Portakal’a ‘Washington portakalı’ dedi

15 Nisan 2023 Saat: 18:33
Aksakal Fatih Portakal’a Kocaeli’den yüklendi! ‘Washington portakalı’
Aksakal Fatih Portakal’a Kocaeli’den yüklendi! ‘Washington portakalı’

Kocaeli Şehir Hastanesi’nin açılışına bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra çok sayıda protokol ve vatandaş katıldı. Açılış programına katılan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, muhalefete yüklenerek “Karşı mahallenin trolleri saldırıya geçtiler. Yüzde 99’u müslüman olan ülkede kafir dışarıda. Bunların trol medyası var. Biri FOX diğeri Sözcü Tv. Bir tane Washington portakalı var. ‘DSP’nin genel başkanı ahlak yoksunu’ demiş. Benim ahlakımın zekatı senin yedi göbek ceddini cennete gönderir. Türkiye tek. Burası piyangodan çıkmadı. Biz burayı kimseye veremeyiz” ifadelerini kullandı.

“HAYIRLI OLSUN”

Programda ilk olarak konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Biliyorum, Kocaeli Sayın Cumhurbaşkanımızı özledi. Sevenleri bekletmemek lazım. Yine muhteşem görünüyorsunuz” dedi. Ardından konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle bugün birçok hizmeti açmış olacağız. Cumhurbaşkanımıza şükran duygularımı arz ediyorum. Yatırımların kentimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“ÇİLE İÇİN YAŞANAN HAYALDİ”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Bizleri coşkuyla karşıladınız. Her birinize yürekten hoş bulduk diyorum. 2006 yılıydı. Henüz fikir aşamasındaki Kocaeli Şehir Hastanesi için ‘hayalim’ demişti. İnsanlarımızın hastane hastane yaşadığı çile için yaşanan hayaldi. Ardından hayalleri hayata geçiren irade doğdu. Sayısız eserler verdi Cumhurbaşkanımız. Türkiye hayalleri olmaya devam eden ülke olmaya devam ettikçe böylesi yeniliklere ihtiyaç duyacak. Bir tercih varsa Türkiye’ye inanmakla inanmamak arasındadır. Şehir Hastanelerimiz ardı ardına hayata geçirirken yapılamaz dediler. Niyetleri madem yapan biz değiliz yapılmasın niyetiydi. Bu anlayıştakiler önce vaat eder sonra hizmete set çeker. Ne oldu yapılamaz denilen yapıldı. İhtiyaç yok denilen hastaneler pandemide bel kemiği oldu. Vizyonu olmayanlar büyük fikirleri gözden düşürmek ister. Bunu her birimiz iyi düşünmeliyiz. Açılışını yaptığımız hastane 21’incisi. Tüm Büyükşehirlerimizde artık Şehir Hastanelerimiz olacak. Milletin has evlatlarının hizmetinizde olduğunu bir kez daha görüyorsunuz.”

“ECEVİT'İN EVLATLARIYIZ”

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, “Askerliğimi burada yaptım. 15 ay burada hizmet ettim. Bugün sizlerle birlikte olabilme şansını elde ettiğim için hepinize teşekkür ediyorum. Sen neden buradasın diye soranlar vardır belki. Biz bugün neden buradayız. Yerli ve milli solun temsilcisi, Bülent Ecevit’in evlatlarıyız. Duvara konuşlan her tuğla bu milletin hayrınadır. Türkiye 14 Mayısta bir yol ayrımına gidiyor. Bu seçim solcularla sağcıların yarışacağı bir seçim değil. Bu seçim küresel emperyalist güçlere bağlı olanlarla vatanına milletine bağlı olanların seçimidir. Millet İttifakı’nın başında Amerika, arkasında PKK, yanında FETÖ var. Bu seçim vatan millet seçimidir. Ülkemizi bölmeye çalışıyorlar. Bu toprakların üzerine küffarın ayaklarını bastırmayacağız. Karşı mahallenin trolleri saldırıya geçtiler. Yüzde 99’u müslüman olan ülkede kafir dışarıda. Bunların trol medyası var. Biri FOX diğeri Sözcü Tv. Bir tane Washington portakalı var. ‘DSP’nin genel başkanı ahlak yoksunu’ demiş. Benim ahlakımın zekatı senin yedi göbek ceddini cennete gönderir. Türkiye tek. Burası piyangodan çıkmadı. Biz burayı kimseye veremeyiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız