ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Akşener: “Sanki savaşa gidiyoruz”

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte ‘Millet Buluşması Mitingi’ne katılmak üzere bugün Kocaeli’ye geldi

28 Nisan 2023 Saat: 18:35
Akşener: “Sanki savaşa gidiyoruz”
Akşener: “Sanki savaşa gidiyoruz”

14 Mayıs seçimleri öncesi Millet İttifakı’nın temsilcileri de seçim çalışmaları kapsamında şehir şehir gezerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş; bugün ‘Millet Buluşması Mitingi’ ile Kocaelili vatandaşlarla buluştu. Sekapark’ta bulunan Kocaeli Kongre Merkezi miting ve etkinlik alanında gerçekleşecek olan miting öncesi üst düzey güvenlik önlemleri alınırken, Kocaelili vatandaşlar miting alanına akın etti. Programa, CHP’nin Kocaeli Milletvekili adayları ile Millet İttifak’nın temsilcileri de katılım sağladı.

“HER EVDEN BİRER TANE DE OY BEN ALABİLİR MİYİM?”

Mansur Yavaş’ın ardından konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise Kocaeli’de olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “İnsanın evinde olmak kadar güzel bir şey yok. Allah benin sizlere karşı utandırmasın. Hakkınızı helal edin. Ben bu şehrin kızıyım. Başbakan olacağız ama birinci parti olmadan olmaz. Alacaksınız mührü, bir tanesini Kemal’e bir tanesini de Meral’e vuracaksınız. İzmit’te doğmak, İzmit’te doymakla eş değerdir. Bir seçime gidiyoruz sanki savaşa gidiyoruz. İlk defa böyle bir seçime gidiyoruz. Seçim bir bayramdır. Rekabetin hizmet üzerinden yapıldığı, seçmene saygı duydukları seçimlerden sanki düşmana bir savaşa gidiyormuş gibi konuşmaların olduğu bir seçime gidiyoruz. Her evden birer tane de oy ben alabilir miyim? Bir bakan. Bekir Bozdağ. Bu seçimi biz kanazdığımız halde FETÖ kazanacakmış. Ben yıllarca meclis yönettim. Bu arkadaş çıkar FETO’yu öyle bir överdi ki. 14 Mayıs’ta bunlar kazanırsa işgalciler kazanır diyorlar. Biz işgal gücüymüşüz. Habur’da yapılan ihaneti ne ile açıklayacağız.

‘BUNLAR KAFAYI YEDİ’

Habur’daki rezalet olduğunda Kürt öğrencilerim aradı beni. Buna karşı çıkın dedi. Ankara’da bir jeliboncu arkadaş var. Neden bu kadar dinazora düşkün bu arkadaş. Bu park 16 milyar TL’ye yapılmış. Mansur Yavaş ise Ankara’da çiftçiye 4 buçuk yılda 4 buçuk milyar TL para kazandırdı. Bunlara göre biz seçimi kazanırsak darbe yapmış olacakmışız. Bunlar artık kafayı yedi. Oylarınızla şunları emekliye sevk edelim. Sayın Recep Bey kardeşim. Ben bir şehit olarak Gabar’a gömülmeye hazırım da sen Manhattan’daki evini ne yapacaksın? Adaletin, yargının, bağımsız bir yapı haline getirilmesi, hukukun üstünlüğü, demokrasi ve kayırmacılığın kaldırıldığı bir Türkiye istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız