Güncel

Ali Toltar aday adayı oldu

Dilovası Belediyesi eski başkanı Ali Toltar, 14 Mayıs seçimleri için AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Toltar, Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte hizmet etmek için aday adayı olduğunu söyledi

18 Mart 2023 Saat: 17:02
Ali Toltar aday adayı oldu
Ali Toltar aday adayı oldu

ERDOĞAN’IN YANINDA OLACAĞIM

Dilovası Belediyesi eski başkanı Ali Toltar, AK Parti’den milletvekili olmak için aday adaylığı başvurusunu yaptı. İl binasında başvurusunu partililer ve Dilovası’nın kanaat önderleri ile birlikte yapan Toltar, 14 Mayıs seçimlerinde AK Parti’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde yeniden Türkiye’nin yönetiminde olacağına inandığını belirtti. Tüm var gücü ile Cumhurbaşkanı ve ekibine destek vermek için yola çıktıklarını belirten Toltar, “Başvuran arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

ALİ TOLTAR KİMDİR?

Ali Toltar 1969 yılında Ağrı’da doğdu. 1997 İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliğini okudu. Gebze Yüksek Teknoloji Üniversitesi Çevre Mühendisliği Yüksek Lisans yapan Toltar, aynı üniversitede yüksek lisans çalışmasını sürdürüyor. Refah Partisi'nde siyasete başlayan Toltar, AK Parti Gebze teşkilatının kuruluşunda yer aldı. Partinin çeşitli kademelerinde görev alan Toltar, 2014 yerel seçimlerinde Dilovası Belediye Başkanı seçildi. Bir dönem belediye başkanlığı yapan Toltar, 2002 seçimlerinde AK Parti’den milletvekili adayı, 2011 seçimlerinde ise milletvekili aday adayı oldu. Toltar, evli ve 4 çocuk babası.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız