ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Antika meraklıları Kartepe'de buluşuyor

Kartepe Belediyesi tarafından ilçede antika pazarı kuruldu. Pazarı ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, "Antika meraklılarının uğrak yeri olacak bir pazar burası" dedi.

4 Mayıs 2023 Saat: 10:06
Antika meraklıları Kartepede buluşuyor
Antika meraklıları Kartepe'de buluşuyor

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman'ın kadınların ticari hayat içerisinde yer alması için hayata geçirdiği Hanımeli Pazarında antika pazarı da faaliyet gösterecek.  Kocaeli Pazarcılar Odası ile yapılan görüşmeler sonucunda Kartepe Kent Çarşısı'nda çarşamba günleri kurulan Hanımeli Pazarı ile birlikte antika pazarı da kurulmasına karar verildi. Dün kurulan antika pazarı, birçok türden kıymetli ürünü antika meraklılarıyla bir araya getirdi.

Antika pazarını ziyaret eden Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, "Geçtiğimiz senelerde Kartepe'mizin kadınlarının emeklerini sergilemesi ve ev ekonomisine katkı sağlayabilmesi adına Hanımeli Pazarımızı açmıştık. Şimdi ise pazardaki hareketliliği artırmak üzere antika pazarını kurduk. Ürünler çok güzel. Antika meraklılarının uğrak yeri olacak bir pazar burası" dedi. (İHA)

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız