Güncel

Atılımcı İş Adamları Derneğinde Kongre Heyecanı

İlimizin en etkin iş adamları derneklerinden biri olan ATİK kongreye gidiyor. Atılımcı İş Adamları derneğinin kuruluşundan bu yana dernek temayülü haline getirdiği tek adaylı kongre geleneği devam ediyor

21 Aralık 2023 Saat: 17:18
Atılımcı İş Adamları Derneğinde Kongre Heyecanı
Atılımcı İş Adamları Derneğinde Kongre Heyecanı

İş insanı Hasan Kaya, tek aday olarak gireceği genel kurulda başkanlık görevini İlker Kızılkaya’dan devralacak.

2009 yılında Kocaeli’ de kurulan, Atılımcı İş Adamları Derneği 8. Olağan Genel Kurulu 23 Aralık Cumartesi günü saat 14.00 ile 17.00 arasında dernek binasında gerçekleştirilecektir. Bu genel kurulda Mevcut başkan İlker Kızılkaya aday olmayarak, Kocaeli’ de geniş bir çevre tarafından tanınan, İş insanlarından ve Kocaeli Kaya Şirketler Grubu’nun ortaklarından Hasan Kaya, genel kurula tek aday olarak girecek. Atılımcı İş Adamları Derneği kurulduğu günden bugüne kadar özel yapılanması ve üye seçiminde ki titizliği ile öne çıkan bir sivil toplum kuruluşu olma özelliğini koruyor.

Başiskele Karadenizliler Mahallesi D-130 Karayolu üzerindeki dernek merkezinde gerçekleştirilecek kongreye çok sayıda davetlinin de katılması bekleniyor.

KAYA KİMDİR?

Kocaeli Kaya Şirketler Topluluğu yönetim kurulu üyesidir.1981 yılı İzmit doğumlu, Evli ve 3 çocuk babasıdır. Özel Seymen Lisesi'nden mezun olduktan sonra Kocaeli Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Fakültesi'ni kazanarak, eş zamanlı aile şirketlerinde de görev almaya başlamıştır. Şu anda Kocaeli Kaya Elektromekanik ve Glokal Mühendislik şirketlerinde yönetim kurulu başkanlığı yapmaktadır. ATİK’ in  yönetim kurullarında da yer alan Kaya, aynı zamanda Kocaeli Ticaret odası Meclis üyesidir.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız