ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Ayşe Aydın ile Mecit Ceyhan evlendi

Kocaeli basınının tanınan, sevilen isimlerinden Çağdaş Kocaeli Gazetesi muhabiri gazeteci Ayşe Aydın, Mecit Ceyhan ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıydı

1 Mayıs 2023 Saat: 19:51
Ayşe Aydın ile Mecit Ceyhan evlendi
Ayşe Aydın ile Mecit Ceyhan evlendi

Kent basınının emekçi isimlerinden, Çağdaş Kocaeli Gazetesinde uzun yıllardır görev yapan gazeteci Ayşe Aydın, Kartepe'de faaliyet gösteren Pro Kablo Fabrikası’nda Kimya Mühendisi olarak çalışan Mecit Ceyhan ile dünya evine girdi. Aslen Diyarbakırlı olan işçi emeklisi Mehmet ile Zehra Ceyhan çiftinin oğulları Mecit Ceyhan ile işçi emeklisi Mahmut ile ev hanımı Yıldız Aydın çiftinin kızları Ayşe Aydın'ın nikahı Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıydı.

BOL ŞAHİTLİ BİR TÖREN

Yoğun katılımın olduğu nikah töreninde genç çiftin şahitliklerini Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, KOÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Üroloji Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cüneyd Özkürkçügil, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Zehra Coşkun Salih, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, KOGACE Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Öziri, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, Çağdaş Kocaeli Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Sadun Çetin, gazeteci Şennur Yıldız ve Yasemin Kaya, Derya Kutlu, Sibel Kahya ve Levent Savsin üstlendi. Çiftin nikah cüzdanını Çağdaş Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sadun Çetin, Ayşe Aydın’a verdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız