Güncel

Baba Destek Programında dönem sonu değerlendirme toplantısı yapıldı

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve AÇEV ortaklığında yürütülen Baba Destek Programında dönem sonu değerlendirme toplantısı yapıldı

17 Ocak 2023 Saat: 18:47
Baba Destek Programında dönem sonu değerlendirme toplantısı yapıldı
Baba Destek Programında dönem sonu değerlendirme toplantısı yapıldı
İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve AÇEV (Anne Çocuk Eğitim Vakfı) ortaklığında, babaları çocuk gelişimi konusunda bilgilendirmek, rol ve sorumluluk almaya teşvik etmek, aile içinde demokratik ilişkiler kurma konusunda desteklemek amacıyla organize edilen BADEP (Baba Destek Programı) hakkında dönem sonu değerlendirme toplantısı İZGİM Kadın Girişimciler Merkezi’nde yapıldı.
BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR
Toplantı AÇEV Babalık Çalışmaları Birimi Saha Sorumlusu Samettin Nesipoğlu ve AÇEV Saha Danışmanı Muharrem Köse önderliğinde 9 Baba Destek Programı eğitmeni ile gerçekleşti. Toplantıya Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünden Toplumsal Eşitlik Birimi de katılım sağladı. Toplantıda Baba Destek Programının 2023 yılının 1. dönem planlaması ve değerlendirmesi yapıldı. AÇEV Saha Danışmanları ve Eğitmenleri katkılarından dolayı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerini ilettiler.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız