Güncel

Babacan'dan Türkkan'a destek: Amaçları deprem başarısızlıklarını unutturmak!

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, Milletvekili Lütfü Türkkan hakkındaki “dokunulmazlık” kararına tepki gösterdi

3 Mart 2023 Saat: 15:11
Babacandan Türkkana destek: Amaçları deprem başarısızlıklarını unutturmak!
Babacan'dan Türkkan'a destek: Amaçları deprem başarısızlıklarını unutturmak!

Babacan: “Tamamen siyasi bir karardır, millete rağmen, amacı depremdeki başarısızlıkları unutturmak olan, gündemi değiştirmek amaçlı haksız bir karar alınmıştır. Vekilimizin koşulsuz şartsız, her şekilde yanındayız” dedi.

Meclis Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, Lütfü Türkkan ve Mahir Başarır'ın dokunulmazlık dosyalarını ele almak üzere dün toplandı.  Anayasa Komisyonu'ndan oluşan karma komisyon İYİ Partili Lütfü Türkkan ve CHP'li Ali Mahir Başarır'ın dokunulmazlığının kaldırılması yönünde karar aldı. Yaklaşık bir saat süren toplantıda Ali Mahir Başarır'ın ve, Lütfü Türkkan'ın hazırlanan fezlekeler kapsamında dokunulmazlıkların kaldırılması yönünde rapor değerlendirildi.

'ADALET BİR GÜN HEREKESE LAZIM OLACAK'

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, İYİ Partili Türkkan’ın dosyasına ilişkin olarak şu ifadelere yer verdi; "Haksızlıklarla, yolsuzluklarla her daim mücadele eden, adaletsizliklere karşı çıkan İYİ Parti Kocaeli Milletvekilimiz, Lütfü Türkkan ve CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır hakkında alınan dokunulmazlığın kaldırılması kararı tamamen siyasi bir karardır. Bir gün mutlaka “Adalet” ve “Hukuk” herkese lazım olacaktır. Yüce meclisimizde ,millete rağmen, amacı depremdeki başarısızlıkları unutturmak olan, gündemi değiştirmek amaçlı haksız bir karar alınmıştır.

'KOŞULSUZ ŞARTSIZ YANINDAYIZ'

Milletvekilimiz Sayın Lütfü Türkkan'ın koşulsuz şartsız, her şekilde yanındayız. Bizler baskınıza, tehdidinize, aldığınız hukuksuz kararlara yenilmeyeceğiz. Yüce kurtarıcımız, Mustafa Kemal Atatürk' ün izinde, Genel Başkanımız Meral Akşener'in liderliğinde, aziz milletimizi, sizin bu baskıcı, hukuk tanımaz, adaletsiz yönetiminizden kurtaracağız. Bu tamamen göz korkutma, sindirme operasyonudur. Biz “İYİ’ ler Ordusu” olarak korkmuyoruz, sinmiyoruz. Aziz milletimizi hak ettiği yönetime kavuşturmak için çok çalışıyoruz, çalışacağız. "

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız