koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

BAŞARILI OLACAKSINIZ

Geçmiş dönem İzmit Büyükşehir Belediye başkanlarından ve 22. dönem milletvekillerinden Sefa Sirmen, Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

6 Mayıs 2019 Saat: 22:59
BAŞARILI OLACAKSINIZ
BAŞARILI OLACAKSINIZ

Geçmiş dönem İzmit Büyükşehir Belediye başkanlarından ve 22. dönem milletvekillerinden Sefa Sirmen, Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Sirmen döneminde görev yapmış olan Kenan Yenilmez, Murat Sirmen, Necdet Akar, Murat Güven, Rafet Yıldızlı, İbrahim Aydın, Özkul İpek, Servet Alpaslan, Şenel Taras, Alpaslan Seymen ve Ferit Ataman da yer aldılar.

BAŞARILI OLACAKSINIZ

Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette konuşan Sefa Sirmen “ birlikte görev yaptığım arkadaşlarımla birlikte hem sizi tebrik etmek hem de  hayırlı olsun dileğinde bulunmak istedik. Başarılı olacağınıza gönülden inanıyorum. Sizin başarınız bizim başarımız olacak. Her zaman destekçiniz olacağız” dedi.

İZ BIRAKMAK BİZE DE NASİP OLUR

 İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet te ziyaret ve  temennileri için Sirmen ve beraberindekilere teşekkür ederek “ Sefa başkanımızdan aldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak görevimiz olacak. İnşallah sizler gibi güzel hizmetler etmek, izler bırakmak bize de nasip olur. Sosyal demokrat ve halkçı belediye anlayışını tekrar şehrimizde hakim kılmak isteriz. Güzel işler yapmak istiyoruz ve süreçte kararlı şekilde ilerliyoruz. Seçim sürecinden itibaren desteğiniz benim için önemliydi” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız