Güncel

Başiskele’nin filosuna bir katkı daha

Başiskele Belediyesi, vatandaşlara daha kaliteli ve verimli hizmet edebilmek adına kendi öz kaynaklarıyla hizmet araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor

15 Şubat 2024 Saat: 19:07
Başiskele’nin filosuna bir katkı daha
Başiskele’nin filosuna bir katkı daha

TÜBİTAK'ın desteğiyle HİDROMEK firması tarafından yerli ve milli olarak üretilen H4 serisi iki paletli bir adet ekskavatörü kendi imkanlarıyla satın alan Başiskele Belediyesi, hem hizmet araç filosunu yeniliyor hem de hizmet araçlarının sayısını artırıyor. 

BELEDİYE BÜTÇESİ VATANDAŞA HİZMET OLARAK DÖNÜYOR

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü öncülüğünde belediyenin öz kaynaklarının verimli ve etkin kullanılması, belediye bütçesinin yine Başiskele halkına hizmet olarak geri dönüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda 2 çöp kamyonu ve 1 çöp taksiyi bünyesine katarak vatandaşın hizmetine sunan Başiskele Belediyesi, son olarak bir iş makinesini filoya dahil etti.

AZ ZAMANDA ÇOK İŞ

HİDROMEK firmasının ürettiği yerli ve milli ekskavatör, daha hızlı, daha üretken ve daha verimli çalışarak üstün performans sunarken zorlu saha şartlarında bile yeni teknolojisi ile üretkenliği en üst seviyeye taşıma özelliğine sahip. Az zamanda çok iş yapan ekskavatör, en kısa zamanda vatandaşların hizmetinde olacak. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız