Güncel

Başiskele’nin yollarında estetik işler

Başiskele Belediyesi, ilçe genelinde kaldırım ve orta refüjlerdeki bordür taşlarını ve sokak duvarlarını boyama çalışmaları gerçekleştirerek kente estetik görünüm kazandırıyor

8 Haziran 2023 Saat: 16:12
Başiskele’nin yollarında estetik işler
Başiskele’nin yollarında estetik işler

Başiskele Belediyesi ekipleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı yol güzergâhları başta olmak üzere kentin muhtelif yerlerindeki kaldırım ve orta refüjlerdeki bordür taşlarını sarı renge boyayarak hem trafik güvenliğini hem de kente estetik bir görünüm kazandırıyor.

GÜVENLİ SÜRÜŞ, ESTETİK GÖRÜNÜM

Kış aylarında yağmur ve çamurdan, yazın ise sıcaklardan etkilenerek boyaları solan ve yeni yapılan yol ve kaldırımların bordür taşları Başiskele genelinde yürütülen çalışmalarla boyanarak yenileniyor. Yayaların ve araç sürücülerinin güvenle ulaşımlarını sağlayabilmeleri için çok önemli bir çalışma olan bordür boyama çalışmaları sayesinde özellikle gece vakitlerinde araç sürücülerine daha rahat ve güvenli sürüş imkânı sunuluyor ve ilçede oluşabilecek muhtemel kazaların önüne de geçiliyor.

DUVARLAR DA BOYANIYOR

Başiskele’de kent estetiğine büyük önem veren Başiskele Belediyesi, kent genelinde sokak ve cadde duvarlarını ve ahşap çit boyama çalışmalarını da gerçekleştiriyor.

Başiskele genelinde özellikle kalıcı konutların, park ve bahçelerin çevre duvarları ve ahşap çitleri yeniden Başiskele Belediyesi ekiplerince yeniden baştan sona boyanıyor. Zamanla boyası dökülen ve solan duvarlar ve ahşap çitler boyanarak göze hitap eden estetik dokunuşlarla kentin çevresini ve çehresini güzelleştiriyor.     

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız