Güncel

Başkan Adnan Turan’dan Kurban Bayramı mesajı

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

19 Temmuz 2021 Saat: 17:06
Başkan Adnan Turan’dan Kurban Bayramı mesajı
Başkan Adnan Turan’dan Kurban Bayramı mesajı

Yayımladığı mesajında herkesin kardeşçe kucaklaştığı bir bayram olması temennisinde bulunan Başkan Turan, ‘’ Başta kıymetli ilçe halkımız olmak üzere, tüm hemşerilerimizin ve milletimizin Kurban Bayramı'nı kutluyor, huzurlu, sağlıklı ve güzel bayramlar diliyorum. Bayramın ikinci günü saat 10:30 ile 11:00 saatleri arasında Kandıra Kaymakamlığımızla ortaklaşa düzenlediğimiz kent bayramlaşmasına tüm vatandaşlarımızı bekliyorum.” Dedi.

AYNI SOFRALARI PAYLAŞMAK ÇOK BÜYÜK MUTLULUK

Özellikle Türk Milletinde bayramların özel bir yerinin ve ağırlığının olduğunu ifade eden Başkan Turan, Bayramların toplumsal birlikteliğin, birlik ve beraberliğin perçinlendiği günler olduğunu dile getirdi.  Kurban Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Turan, ‘’ Toplumumuzda dini bayramların her zaman ayrı bir tadı olmuştur. Sevdiklerimize kavuşmak, bir arada olmak, aynı sofraları paylaşmak şüphesiz çok büyük bir mutluluk. Kardeşlik, dayanışma ve paylaşma duygularımızı geliştiren bayramlarımızın, sevgi ve saygımızın artmasına, dargınların barışmasına vesile olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM

 Bununla birlikte Corona’ya dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Turan, ‘’ Normalleşme süreciyle girdiğimiz Kurban Bayramı'nda tüm sevdiklerimizle bir araya gelmenin verdiği heyecanı gölgeleyen, koronavirüs salgınına karşı tedbirleri de elden bırakmayalım. Kurban Bayramı'nda salgınla mücadele de en temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarına mutlaka uyalım. Sevgi, huzur, mutluluk ve sağlık içinde nice bayramlar geçirmemiz dileğiyle başta şehit ailelerimiz olmak üzere, Kandıralı hemşerilerimizin ve tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, bu bayramın bütün insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız