Güncel

Başkan Bulut'tan önemli açıklama

Kocaeli Ticaret Odası, korona virüs tedbirleri kapsamında 21 Kasım 2020 tarihinden itibaren yürürlüğe giren sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan kişi ve kurumlarla ilgili önemli bir açıklama yayınlayarak, “Görevimizin başındayız

22 Kasım 2020 Saat: 00:29
Başkan Buluttan önemli açıklama
Başkan Bulut'tan önemli açıklama

Koronavirüs'ün tekrardan artış göstermesi, devletin tekrardan sosyal yaşam adına bazı tedbirler koymasına neden oldu. Pandemiyle mücadelede ekonominin ihmal edilmemesi adına çeşitli çalışmalar yapan ve kamuoyu oluşturan Kocaeli Ticaret Odası, kısıtlamadan muaf tutulan kişi ve kurumlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, kısıtlama süresince hem kurallara uygun hareket edip hemde ekonominin kaldığı yerden devam etmesi gerektiğini vurdulayıp, “Kısıtlamadan üretim ve imalat tesislerinde çalışanlar muaf tutulmaktadır. Açık olacak iş yeri, işletme ve kurumlarda yönetici, görevli veya çalışanlar, işyerleri ile illiyetlerini gösteren çalışma/SGK kaydı vb. belgeyi ibraz ederek görevlerine devam edebileceklerdir." açıklamalarında bulundu.

ÜYE DESTEK MASASI AKTİF FAALİYETTE

Başkan, "Kocaeli Ticaret Odası olarak, bu süreçten ekonomimizin daha derin yaralar almadan kurtulabilmesi ve istikrarlı bir şekilde devam edebilmesi için var gücümüzle çalıştığımızı tüm iş dünyamızın ve vatandaşlarımızın bilmesini diliyoruz. Üyelerimizin geçtiğimiz bu zor dönem içerisinde yaşadıkları her türlü sorun ve öneride faydalanabilecekleri üye destek masamızın aktif bir şekilde çalıştığını, Oda üyelerimizin 0 262 322 30 09 numaralı telefondan ve uyedestek@koto.org.tr e-posta adresinden üye destek masasına ulaşarak destek alabileceklerini vurgulamak isteriz. Bu kısıtlamalarla birlikte, salgının kontrol altına alınmasını ümit eder, sağlıklı günlere ulaşmayı dileriz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız