koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

Başkan Büyükakın, üniversiteli gençlerle buluştu

Kocaeli Üniversitesi’nde eğitimlerini sürdüren gençlerle buluşan Başkan Büyükakın, yükselen medeniyetler üzerine değerlendirmelerde de bulundu

6 Haziran 2023 Saat: 11:50
Başkan Büyükakın, üniversiteli gençlerle buluştu
Başkan Büyükakın, üniversiteli gençlerle buluştu

Kocaeli Üniversitesi ile Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi’nde teknoloji ve rasyonel inovasyon kulüp temsilcilerinin de yer alan öğrencilerle ‘Genç Mekan’da bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, geçmişten bugüne yükselen medeniyetler üzerine değerlendirmelerde bulundu. Etik, ahlak, adil bir dünya, emperyalizm, batı ülkeleri teslim alma çalışmaları gibi birçok konu hakkında gençlerle sohbet eden Başkan Büyükakın, belediyecilik çalışmaları hakkında da öğrencilere bilgi verdi. Gençlerin dünyaya dair bakışlarında yeni okumalara da yönelmelerini isteyen Başkan Büyükakın, üniversiteli öğrencilerle gelişme kaydetmiş şehirlerin ve ülkelerin özellikleri üzerine de tespitlerini dile getirdi. 

ULUSLARARASI GELİŞMELER ELE ALINDI

Genç Mekân’da gerçekleştirilen buluşmaya öğrenci kulüplerinin temsilcileri katıldı. Soru-cevap etkinliği şeklinde de gerçekleştirilen birlikteliğe, Teknoloji Takımları, Sosyal İnovasyon Kulübü, Akademik Okullar, Podcast Atölyesi Öğrencileri, Uluslararası Öğrenciler hazır bulundu. Kocaeli’deki gençlik çalışmalarına, şehirleşmeye, güncel toplumsal konulara ve üniversite hayatına dair meselelerle ilgili görüş alışverişinin de yapıldığı buluşmada, aynı zamanda uluslararası gelişmelerde ele alındı. Buluşma çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız