koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

Başkan Çiftçi, Özbek heyeti ağırladı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Özbekistan Kaşkaderya-Çırakçı Belediye Başkan Yardımcısı Toir Sattorov ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Başkan Çiftçi, Özbek heyetle yaptığı görüşmede, Çayırova Belediy

7 Haziran 2023 Saat: 19:23
Başkan Çiftçi, Özbek heyeti ağırladı
Başkan Çiftçi, Özbek heyeti ağırladı

Çayırova Belediyesi’ne Özbekistan’dan misafir geldi. Çayırova Belediye Başkan Bünyamin Çiftçi, Özbekistan’ın Kaşkaderya ili Çırakçı İlçesi Belediye Başkan Yardımcısı Toir Sattorov ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Özbek heyetle sohbet gerçekleştiren Başkan Çiftçi, Çayırova Belediyesi’nin hizmet anlayışından söz etti. Özbekistan heyetiyle tanışan Çiftçi, “Kardeş ülkenize hoş geldiniz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gayretleriyle soydaşlarımızla hep birlikte güçlenmek için gayret ediyoruz. Yerelde de bu minvalde çalışmalarda bulunarak, bu anlayışa destek vermeye devam ediyoruz. İnsanlarımızın daha rahat yaşaması için gayret gösteriyoruz” dedi. Çiftçi’nin açıklamalarının akabinde söz alan Çırakçı Belediye Başkan Yardımcısı Sattorov, “Türkiye’ye dün geldik ve ülkedeki büyük gelişmeyi gördük. Buraya gelme amacımız, belediyedeki faaliyetler noktasında tecrübe alışverişi yapmak istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

 

BİLGİ VE TECRÜBE PAYLAŞIMINA HAZIRIZ

Çiftçi, Sattorov’un konuşmasının ardından Çayırova Belediyesi olarak tecrübe ve bilgi birikimlerini paylaşmaya hazır olduklarını belirterek, şunları ifade etti; “Belediyecilik hizmetlerimize profesyonel zeminde devam ediyoruz. Bu noktada da en güzel örneğimiz belediyecilikte çığır açan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Cumhurbaşkanımızın vizyonuyla ve bakış açısıyla yerelde vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Hizmet alanı şehirlerdir ama hizmetten etkilenen canlılardır. Yapılan her hizmetin merkezinde canlı ve onun da merkezine de insan konulursa, hizmet yapma imkânı daha da fazla artıyor.

 

KÜLTÜREL, SOSYAL VE FİZİKİ HİZMETLER

Hizmetten faydalanan vatandaşlarımızın taleplerini dinliyor ve şehirde yapılması gereken çalışmaları belirliyoruz. Daha çok sosyal ve kültürel faaliyetlerle insanlarımızın hem fiziksel hem de becerileri noktasında kendilerini geliştirmelerine faydalı oluyoruz. Diğer yandan da fiziki hizmetlerle insanlarımızı buluşturuyoruz.

 

İNTERAKTİF BELEDİYECİLİK

Nüfusumuz 150 bin ve 9 mahallemiz var. Her bir mahallemizde, mahalle danışma toplantılarımızı yapıyoruz ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda hizmetlerimizi üretiyoruz. Buna da interaktif yönetim diyebilirsiniz. Böylelikle yönetilen belediye ile halkı buluşturmuş oluyorsunuz ve vatandaşlar da yapılan hizmetlere sahip çıkıyor.”

 

ÇİFTÇİ’YE GELENEKSEL HEDİYELER

Konuşmaların ardından Özbek heyet, Başkan Çiftçi’ye Özbekistan’a özgü geleneksel kaftan ve bıçak hediye etti. Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından açıklamalarda bulunan Çiftçi, “Özbek kardeşlerimizin birbirinden değerli ve anlamlı hediyelerinden dolayı çok memnun olduk. Tüm hediyeleri Çayırova halkının adına kabul ediyorum. Ziyaretleriyle bizleri çok mutlu ettiler” dedi. Çiftçi ile gerçekleşen görüşme sonrasında Özbek heyete, Çayırova belediyesinin çalışmalarını anlatan detaylı sunum yapıldı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız