Güncel

Başkan Hüseyin Erol'dan halkevi müjdesi

İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Elif’le Kahve Molası’nın bu haftaki konuğu oldu. Başkan Erol, canlı yayında halkevi ile ilgili müjdeyi verdi.

29 Temmuz 2021 Saat: 23:41
Başkan Hüseyin Eroldan halkevi müjdesi
Başkan Hüseyin Erol'dan halkevi müjdesi

Ata Baran SANCAR

Kocaeli Şehir Tv’de Elif Serap Gürkan’ın sunumları ile canlı yayımlanan Elif’le Kahve Molası’nın bu haftaki konuğu İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol oldu. Başkan Erol, canlı yayında yaptık projeleri, yapacakları etkinlikleri anlattı. Başkan Erol, Halkevi ile ilgili müjdeyi canlı yayında verdi.

“KENTİMİZİN SEMBOLLERİNDEN BİRİNİ KURTARDIK”

İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol Halkevi ile ilgili müjdeyi vererek, “Ben sosyal medya hesaplarından ve grubumuzdan bir çağrıda bulundum ve Halkevi’ni kurtarmak, eski güzel haline döndürmek için bir paylaşım yaptım. Halkevi’nin demirlerine siyah kurdele bağlayacağımı söyledikten sonra bir sürü hemşerimiz benim ile birlikte oraya siyah kurdele bağladı. Ve bu büyüdükçe büyüdü. En sonunda ise Sayın Valimiz, Halkevi’nin restorasyonu için ihale çalışmaları yaptıklarını ve en kısa sürede projeye başlanacağını duyurdu. Bizde böylece kentimizin sembollerinden birini kurtarmış olduk.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız