Eğitim

BAŞKAN KOÇ DİĞER PARTİLERE SESLENDİ

İyi Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve Yönetimi Deva Partisi İl Başkanı Adem Koç ve İl yönetimini ziyaret etti.

29 Ocak 2021 Saat: 15:41
BAŞKAN KOÇ DİĞER PARTİLERE SESLENDİ
BAŞKAN KOÇ DİĞER PARTİLERE SESLENDİ

Feyza Bilge SERTEL
İyi Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve İl Yönetiminden Pelin Dönge, Buğra Yiğit Kılıç, Güner Çiçekli, Yasemin Mert, Ali Karaca, Çetin Kocatürk, Deva Partisi Adem Koç ve il yönetimini il binasında ziyaret etti. Samimi geçen ziyarette Başkan Yıldız Deva Partisi'ne misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

SİYASET HAYATINDA OLMASI GEREKİYOR
Şanbaz Yıldız, "Adem başkanın kongre yaptığı gün başka bir programım vardı o yüzden katılım sağlayamadım ama il ve ilçe yönetimden arkadaşlarımız katılım sağladı. Sağ olsun o gün için başkanımız il binamıza gelerek davette bulundular. İl binasının açılışından sonra yeni yerlerine hayırlı olsuna da gelememiştik en kısa zamanda geleceğiz dedik ve buradayız. Adem başkana ve yönetimine misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Siyaset hayatında böyle ziyaretlerin olması gerektiğini de belirtirim" ifadelerini kullandı.

EV ALMA KOMŞU AL
Şanbaz Yıldız'dan sonra konuşan ev sahibi Deva Partisi İl Başkanı Adem Koç, "Ben öncelikle Şanbaz başkanıma ve yönetimine hoş geldiniz demek istiyorum ne demişler ev alma komşu al gerçekten iyi ki buradayız, çok güzel komşularımız var Kocaeli Esnaf ve Sanatkar Odamız, Baromuz ve İyi parti gibi siyasetin güçlü ismiyle aynı mevkide bulunmaktan mutluyum" dedi.

İYİ PARTİ TEŞKİLATINDAN KONGREYE İLGİ
"Yaklaşık 4-5 aydır il binamızda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz" şeklinde konuşmasına devam eden "Kongre sürecimizde İyi Parti teşkilatına ziyarette bulunarak davet ettik. Başkanımız kongreye gelemedi ama teşkilatından yoğun ilgi gördük. Teşekkür ederim onlara da" şeklinde konuştu.

DİĞER KOMŞULARIMIZI DA BEKLERİZ
Koç, "Dün Genel Başkanımız CHP'ye ziyarette bulundu. Bu siyaset ziyaretlerin olması gerekiyor. Cenazeyi, düğünü birlikte yaşıyorlar, ortaklıklar yapıyoruz biz bunu toplumumuzun yüksek talebiyle yerine getireceğiz. Diğer komşularımızın da bu anlamda ziyaretlerini bekleriz" dedi.

TEK DERDİMİZ
Son olarak başkan Koç, "Gençlerimizin büyük bir oranı umutsuz ve mutsuz ekonominin düzeleceğine inanmıyorlar. İlginç bir tablo yaşıyoruz umarım tez zamanda normalleşir. Biz de burada il teşkilatları olarak halkla temas halindeyiz yapılan anketlerde görünüyor yönetim sisteminin değiştirilmesi gerekiyor. Ülkede yanlış giden bir iktidar var ve bizde bunun çözümü için buradayız. En büyük derdimiz mevcut iktidarın değişmesi" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız