Güncel

Başkan Kocaman’dan 10 Kasım mesajı

Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı

9 Kasım 2021 Saat: 14:54
Başkan Kocaman’dan 10 Kasım mesajı
Başkan Kocaman’dan 10 Kasım mesajı

Başkan Kocaman mesajında; "Vefatının 83’incü yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyoruz. 1881’de Selanik’te başlayan ve içinde Balkan Savaşları’ndan Birinci Dünya Savaşı’na, Trablus Harbi’ne ve Kurtuluş Savaşı’na kadar mücadelelerle geçen bir ömür, 10 Kasım 1938’de İstanbul’da nihayete erdiğinde arkasında küllerinden yeniden doğmuş bir devlet bıraktı.

Gazi Mustafa Kemal, Cumhuriyetimizin kurucusu ve milletimizin ortak değerlerinden biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hatırasına sahip çıkmak, bağımsızlığımıza, vatanımıza, bayrağımıza, Cumhuriyetimize ve milletimizin binlerce yıllık medeniyet birikimine sahip çıkmaktır.

Kahraman milletimiz, 15 Temmuz ihaneti karşısında sergilediği asil direnişle, terörle mücadelede şehit verdiği evlâtlarıyla ülkemizin kazanımlarını canı pahasına muhafaza edeceğini bütün dünyaya göstermektedir.

Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız