koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

BAŞKAN KOCAMAN MUHTARLARLA İSTİŞAREDE BULUŞTU

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepeli muhtarlarla bir araya gelerek yapılan yatırımlar ve devam eden projeler hakkında istişarede bulundu

30 Ocak 2023 Saat: 13:39
BAŞKAN KOCAMAN MUHTARLARLA İSTİŞAREDE BULUŞTU
BAŞKAN KOCAMAN MUHTARLARLA İSTİŞAREDE BULUŞTU

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepeli muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Kocaman’ın ev sahipliğinde Kartepe Park Oteli’nde düzenlenen programa belediye başkan yardımcıları, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, muhtarlar, birim müdürleri, SEDAŞ, İZGAZ, İSU, Türk Telekom temsilcileri katıldı.

 

ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

“Kar ve yağmur yağışlarını bekliyoruz” diyen Başkan Kocaman “Nisan ve Temmuz ayları yoğun yağışla geçmektedir. Bu durumlar bizleri etkilemeyecek. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yağışların geç gelmesi, yaz mevsiminin de geç gelmesine neden olmaktadır. Bizler seçim dönemlerinde de ara dönemlerde de maksimum düzeyde tam kapasite çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

 

HAYALLERİMİZDE Kİ KARTEPE’YE KAVUŞACAĞIZ

“Yaşanan zorlukların farkındayız” diyen Başkan Kocaman “SEDAŞ konusunda yaşanan sıkıntıların farkındayız. Tüm gücümüzle hızlı çözüm için elimizi taşın altına koyuyoruz. Ama bir gerçek var ki, Kartepemiz büyük bir hızla büyüyor, gelişiyor. Bu büyüme hızına alt yapı yatırımları yetişmeye çalışıyor. Kurumlarımızla birlikte el birliği ile her zamankinden daha fazla çalışacağız. Hoşgörü, anlayış, sabır ve emekle bu yolları da aşacağız. Hepimizin hayallerinde ki gibi bir Kartepe’ye beraber kavuşacağız” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız