ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Başkan Özlü: Annelerimiz Bir Gün Değil, Her Gün Baş Tacımız

Başiskele Belediyesi tarafından 14 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla kentin fedakâr annelerini bir araya getiren bir organizasyon düzenlendi

12 Mayıs 2023 Saat: 18:23
Başkan Özlü: Annelerimiz Bir Gün Değil, Her Gün Baş Tacımız
Başkan Özlü: Annelerimiz Bir Gün Değil, Her Gün Baş Tacımız

Başiskele Sahili’ndeki özel bir restoranda düzenlenen organizasyona AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ve kentin dört bir tarafından kadınlar katıldı.

 

BAŞKAN ÖZLÜ: VATANIMIZ ANNELERİMİZİN ESERİ

 

Programda konuşan Başkan M. Yasin Özlü, Başiskele’de KALE Modeli ile kadın ve aileye yönelik hizmetlerin artarak devam ettiğini vurgulayarak geçmişten geleceğe çok önemli bir misyonu olan kadınlara ve annelere büyük değer verdiklerini söyledi.

 

Konuşmasına tüm annelerin Anneler Günü’nü tebrik ederek başlayan Başkan Özlü, “Sizler bizim baş tacımızsınız. Yüzyıllardır yurt edindiğimiz, vatan bellediğimiz Anadolu sizin eserinizdir. Tarih bunun şahididir. Servetiye cephesi bunun şahididir. Çanakkale cephesindeki kınalı kuzular bunun şahididir. Çünkü anneler bilir ki, vatan yoksa evladı yetimdir, öksüzdür. Türkiye’deki vatan şuuru, annelerimizin eseridir. Canla başla ve büyük bir özenle yetiştirdiğiniz çocuklarınız bugün göğsümüzü kabartan işler yapıyorlar. TOGG, TCG Anadolu, Karadeniz’den çıkarılan doğalgaz, teröristlere ve emperyalistlere göz açtırmayan İHA’lar SİHA’lar, Dünya siyasetine yön veren politikacılar sizin çocuklarınızın, Tenzile Ana’nın oğlu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde imza attığı gurur tablolarıdır.” dedi.

 

“ANNELERİMİZ HER ZAMAN BAŞ TACIMIZ”

 

Başkan Özlü, “Başiskele’miz, vatanı için canını ve kanını feda eden gazilerimizin ve şehitlerimizin yurdudur. Böyle olduğu için sizlerle, sizlerin yetiştirdiği çocuklarla, kendimizle ve vatanımızla gurur duyuyoruz. Yeryüzünde bunun başka bir örneği olmadığını da biliyoruz. Siz değerli annelerimiz sayenizde eşsiz bir memleket, eşsiz bir medeniyetiz. Ay yıldızlı al bayrağımız gökyüzünde sizin telkinleriniz, sizin öğütleriniz ve sizin fedakârlıklarınız sayesinde dalgalanıyor. İyi ki varsınız. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit anneleri olmak üzere sığındığımız en sakin limanlarımız, baş tacımız tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.” diye konuştu.

 

Program sonunda katılımcılara Anneler Günü hediyesi olarak çiçek dağıtıldı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız