Güncel

Başkan Özlü Fırıncı Esnafıyla Bir Araya Geldi

Başiskele’de ortak yönetim anlayışıyla her kesimden hemşehrileriyle istişarelerini Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Esnaf Buluşmaları” kapsamında ilçedeki fırıncı esnafıyla bir araya geldi.

21 Kasım 2022 Saat: 13:09
Başkan Özlü Fırıncı Esnafıyla Bir Araya Geldi
Başkan Özlü Fırıncı Esnafıyla Bir Araya Geldi

İlçe genelinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleriyle devamlı iletişim halinde olan, onların istek ve taleplerini birinci ağızdan dinleyen Başkan Özlü, “Esnaf Buluşmaları” programlarında yaptığı istişarelerle, ortak akıl ve ortak çözüm ile hep birlikte kente değer katıyor. Daha önce emlakçı, kahveci, kuaför ve eczacı esnaflarıyla yapılan Esnaf Buluşmaları bu kez fırıncı esnaflarının katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Başiskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde Başiskele Sahili’ndeki özel bir restoranda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın, Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı ve ilçede faaliyetlerini sürdüren fırıncılar katıldı. 

 

BAŞKAN ÖZLÜ: PANDEMİ SÜRECİNDE HEP BİRLİKTE ÇOK GÜZEL İŞLER YAPTIK

 

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Koronavirüs salgını dolayısıyla çok zorlu bir süreci geride bıraktıklarını vurgulayarak fırıncıların bu dönemde en fazla emek veren ve fedakârlık gösteren meslek gruplarından biri olduğunu söyledi.

 

Başkan Özlü, “Özellikle sokağa çıkma yasağında vatandaşlarımızın evlerine kadar ekmek servisi yaparak özverili çalışmalarınızla büyük takdir topladınız. Bu zorlu süreçte 7 gün 24 saat mesai yapmaya devam ettiniz. Gerçekten çok başarılı ve gönülden güzel işler yaptınız. Hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum.” dedi. 

 

“HALKIMIZIN SAĞLIĞINI ÖNEMSİYORUZ”

 

Toplum sağlığının korunmasında fırın esnafının çok büyük rolü olduğunu söyleyen Başkan M. Yasin Özlü, “Başiskelemiz’deki fırın dükkanlarının ve çalışanlarının hijyen konusunda çok dikkatli olduğunu görüyoruz. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizdeki her bir ekmek ve unlu mamüller üreten firmaları periyodik olarak denetliyor. Hemşehrilerimizin sağlığını korumak adına her türlü önlemlerimizi alıyoruz. İlçemizde her bir birey bizim emanetimiz, o yüzden toplum sağlığını çok önemsiyoruz Bu noktada ayrıca fırıncılarımıza yönelik hijyen eğitimi de vermek istiyoruz.” diye konuştu.

 

Program sonunda Başkan Özlü, toplantıya katılan fırıncılara kendi fırın dükkanlarının isimlerinin yazılı olduğu önlük ve çeşitli hediyeler takdim etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız