Güncel

Başkan Özlü, Ramazan Sevincini Hemşehrileriyle Yaşıyor

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının manevi iklimini ve sevincini hemşehrileriyle birlikte yaşıyor

27 Mart 2023 Saat: 17:42
Başkan Özlü, Ramazan Sevincini Hemşehrileriyle Yaşıyor
Başkan Özlü, Ramazan Sevincini Hemşehrileriyle Yaşıyor

Başiskeleli komşularıyla her zaman her yerde iç içe olmayı seven Başkan M. Yasin Özlü, bu Ramazan ayında da iftar programlarında, teravih namazları sonrası çay muhabbetlerinde hemşehrileriyle bir araya geliyor. Ramazan’ın birlik ve beraberliğinin, paylaşmanın ve dayanışmanın zirveye çıktığı mübarek ayda gönüller de bir oluyor.  

 

Başkan M. Yasin Özlü, hafta sonu mesaisinde teravih namazı sonrasında hemşehrileriyle buluştu. Yeniköy Merkez Camii ve Barbaros Camii cemaatiyle, Cuma günü de Teravih Namazı sonrası Başiskele Huzur Halı Saha’da da genç kardeşleriyle çay eşliğinde muhabbet eden Başkan Özlü, hemşehrilerinin Ramazan-ı Şerif ayını tebrik ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

ERZURUMLU HEMŞEHRİLERİNİN İFTARINA KATILDI

 

Başkan Özlü, Başiskele Erzurumlular Derneği'nin Pazar akşamı Karşıyaka Kültür Merkezi’nde düzenlediği iftar programına katılarak Erzurumlu hemşehrilerinin Ramazan sevincine ortak oldu. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız