Güncel

Başkan Özlü'den Kurban Bayramı mesajı

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

19 Temmuz 2021 Saat: 18:20
Başkan Özlüden Kurban Bayramı mesajı
Başkan Özlü'den Kurban Bayramı mesajı

Başiskele Belediye Başkanımız M. Yasin Özlü, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak tüm hemşehrilerinin bayramını tebrik etti.

Gönüllere huzur, kardeşlik ve paylaşma duyguları taşıyan, teslimiyetin sembolü Kurban Bayramı’na kavuşmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşadıklarını belirttiği mesajında Başkan Özlü şu ifadelere yer verdi:

“Uzun süredir hepimizi etkileyen pandemi süreci ve sonrasında gelen normalleşme dönemi ile birlikte bir Kurban Bayramı’na daha tüm hemşehrilerimizle beraber erişmenin büyük mutluluğunu yaşıyorum.

İnanıyorum ki bu mübarek bayramda Kurban ibadetimizi ve Allah’a kulluk görevimizi yerine getirirken; ihtiyaç sahiplerini, gözü yolda olan büyüklerimizi ve kimsesizleri, başının okşanmasını bekleyen yetim ve öksüzleri millet olarak unutmayacağız. Sosyal dayanışmanın zirveye çıktığı bu mübarek günlerde paylaşmanın ve yardımlaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız.

Başiskele Belediyesi olarak ekiplerimiz her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da vatandaşlarımızın hizmetinde ve yanında olmaya devam edecek. Özellikle kurban kesen vatandaşlarımızın kurban atıklarının gelişigüzel atılıp çevre ve görüntü kirliliğine neden olmaması için kurban atıkları toplama ekiplerimiz bayram boyunca sahada olacak. Ayrıca ilçemizin temiz kalması için bağ, bahçe, moloz ve evsel atıkların görüntü kirliliğine neden olmaması adına mesai arkadaşlarımız mesailerine devam edecek. Hemşehrilerimizin daha sağlıklı ve temiz ortamda, huzurlu bir şekilde ibadet edebilmeleri için ilçemizdeki camilerimizde bayram temizliği ve dezenfekte çalışmalarını yaptık. İlçemiz genelindeki kabristan ve şehitliklerimizin yabani ot temizleme, bakım ve onarım çalışmalarını da yaptık. Vefat eden vatandaşlarımızın ebedi istirahatgâhlarını güzelleştirmek ve onlara bu bayramları yaşatmak için arefe günü ve bayramın 1. günü sabahı kabristan ziyaretine gelen vatandaşlarımıza bitkiler dağıtacağız.

Koronavirüs salgının hala devam ettiği şu günlerde halkımızın rehavete kapılmadan bayramlaşma ziyaretlerini gerçekleştirmelerini rica ediyoruz. Bayramlaşmalarda temizlik, maske ve mesafe kurallarından taviz vermeyelim, ziyaretlerimizi kısa tutalım. Bu bayramda da gönülden kucaklaşalım. İnşallah aşılanmanın da etkisiyle bu zor günleri de hep birlikte geride bırakacağız ve gelecek bayramları dilediğimiz gibi, büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden doyasıya öperek birbirimize sarılarak kutlayacağız.

Bu vesileyle Kurban Bayramı’nızı en kalbî duygularla kutluyor, bu mübarek günlerin hanelerinize ve gönüllerinize huzur, ülkemize esenlik ve sağlık, dünyamıza barış getirmesi diliyorum.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız