Güncel

Başkan Söğüt, “Gönül köprüleri kuruyoruz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Güney ve Mimar Sinan Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

2 Aralık 2022 Saat: 12:45
Başkan Söğüt, “Gönül köprüleri kuruyoruz”
Başkan Söğüt, “Gönül köprüleri kuruyoruz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçenin dört bir yanında devam eden projeleri incelerken, Güney ve Mimar Sinan Mahallesi’nde vatandaşlarla da bir araya geldi, esnafları ziyaret ederek kolaylıklar diledi. Esnaf ve vatandaşlardan gelen talepleri de tek tek dinleyen, not alan Başkan Şener Söğüt, “Artık yönetim tek taraflı bir hadise değil. Yönetimin önemli paydaşları var.

 

ORTAK AKILLA ÇÖZECEĞİZ

Vatandaş sorunlarını iletecek, biz de üzerine istişare edip, ortak akılla bir çözüm önereceğiz. Zorlu bir altyapı çalışması dönemi geçirdik. Haliyle çalışmanın yapıldığı bölgelerde bazen müteahhit kaynaklı gecikmeler ve problemler yaşandı. Ama tüm hizmet alanlarımızla bahse konu şikâyetleri çözmek ve oluşacak olumsuzlukları en aza indirmek için çalıştık.

 

GÜZEL VE YAŞANABİLİR KÖRFEZ

Nitekim bu kentin insanlarının sorunlarını, yine bu kentin imkânlarıyla çözdük. Güzel ve yaşanır Körfez ancak böyle inşa edilebilir. Sorunları birebirde dinleyip yerinde çözüm üretince daha da çabuk çözüme kavuşuyor. Gönül köprümüzü kurarken, hizmet köprümüzü de genişletiyoruz” dedi. Başkan Söğüt, vatandaşlardan gelen talep ve önerilere de tek tek cevap verdi.

 

FOTO

 

GÜNEY MAHALLESİ- Güney Mahallesi’nde vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelen başkan Söğüt, onlardan gelep talep ve önerileri dinledi.

MİMAR SİNAN – Mimar Sinan Mahallesi’nde devam eden Kent Meydanı çalışmasını inceleyen Başkan Söğüt daha sonra vatandaşlarla sohbet etti.

DİNLEDİ ARADI – Başkan Söğüt, vatandaşların ilettiği talepleri anında ilgili birimlere aktardı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız