Güncel

Başkan Söğüt’ten Kurban Bayramı mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

27 Haziran 2023 Saat: 11:31
Başkan Söğüt’ten Kurban Bayramı mesajı
Başkan Söğüt’ten Kurban Bayramı mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Şener Söğüt mesajında, “Oldukça yoğun ve hızlı geçen zamanın bazı anları vardır ki durup düşünmemize, kalbimizin sesine kulak vermemize ve ruhumuzu dinlendirmemize vesile olurlar. Bu zamanların başında da bayramlarımız gelir. Allah’ın lütfuyla bir Kurban Bayramı’na daha erişmiş bulunuyoruz.

EN YÜKSEK SEVİYEDE OLACAK

Son birkaç yıldır yaşadığımız küresel ve ulusal felaketlerin gölgesinde idrak edeceğimiz bu bayramın, acılara son verecek olan duaların kabulü için bir imkan olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. En temel inancımız ve karakterimiz olan
yardımlaşmanın ve paylaşmanın bu bayram vesilesiyle de, yine en yüksek seviyede kendini göstereceğine yürekten inanıyorum.

7/24 GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Körfez Belediyesi olarak bizler bayram boyunca herhangi bir olumsuzluğa geçit vermemek adına 7/24 görevimizin başında olacağız. Bayram coşkusunu da daha yukarıya çekmek adına bayramın iki, üç ve dördüncü günlerinde köylerimizde ve sahillerimizde çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz.

SAYGILARIMI SUNUYORUM

Başta kutsal topraklarda hac farizasını yerine getiren vatandaşlarımız olmak üzere, tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin mübarek kurban bayramını kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız