Güncel

Başkan Söğüt, Yavuz Sultan Selim’i gezdi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde bir dizi ziyarette bulundu. Esnafla bir araya gelen, vatandaşlarla sohbet eden Söğüt, altyapı çalışmalarının devam ettiği bölgede de yetkililerden bilgi aldı.

7 Temmuz 2023 Saat: 12:48
Başkan Söğüt, Yavuz Sultan Selim’i gezdi
Başkan Söğüt, Yavuz Sultan Selim’i gezdi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde bir dizi ziyarette bulundu. Yavuz Sultan Selim Mahalle Muhtarı Aslı Ertik ve vatandaşlarla bir araya gelen ve sohbet eden Başkan Söğüt, bölgedeki esnafa da kolaylıklar diledi. Başkan Söğüt daha sonra bölgedeki altyapı çalışmalarını inceledi.

VATANDAŞLARA BİLGİ VERDİ

İSU tarafından Körfez’de önemli çalışmalar yapıldığını ve Körfez’in bir çok bölgesinde altyapının tamamen yenilendiğini belirten Başkan Söğüt, “Yavuz Sultan Selim Mahallemizde de belirli noktalarda devam eden çalışmalar var. Bunların hızlanması noktasında İSU yetkililerimizle de görüşüyoruz.

CİDDİ BİR ÇALIŞMA VAR

Altyapı çalışmaları zor ve meşakkatli maalesef. Ama ciddi bir çalışma yaptık Körfez’de. Birçok mahallemizde de altyapıyı tamamen yeniledik. Sıkıntılı noktalarla ilgili de işin biraz daha hızlanması için bizler de gerekli desteği veriyoruz. Kısa sürede bu bölgedeki çalışmalar da tamamlanacak” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız