Güncel

Başkan Söğüt, “Yeter ki çocuklarımızın yüzü gülsün”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu’nda çadır kenti ziyaretinde çocukların talebi sonrasında bölgeye park kurulması için talimatı verdi

1 Mart 2023 Saat: 15:20
Başkan Söğüt, “Yeter ki çocuklarımızın yüzü gülsün”
Başkan Söğüt, “Yeter ki çocuklarımızın yüzü gülsün”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu’nda çadır kentleri gezdi, vatandaşlarla sohbet etti. Kocaeli Ticaret Odası tarafından gönderilen çadırlarla kurulan çadır kentte vatandaşlarla sohbet eden Başkan Söğüt, onların taleplerini de dinledi, acılarını da paylaştı.

 

VAR GÜCÜMÜZLE SİZİNLEYİZ

Körfez Belediyesi olarak depremin ilk gününden bu yana yaraların sarılması için bölgede olduklarını belirten Başkan Söğüt, “Dulkadiroğlu ilçesindeki mahallelerimize mobil ekiplerimiz ile günlük seferler düzenleyerek yardımları ulaştırdık. Şimdi de köylerimize eksikleri doğrultusunda yardımlarımızı gönderiyoruz.

 

İSTEKLERİ YERİNE GETİRİLİYOR

Bugün de Çadır kentimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla sohbet etmek, hal hatır sormak istedik. Depremin yaşandığı ilk günden itibaren Kocaeli Valimiz Seddar Yavuz’un koordinasyonunda bölgede var gücümüzle çalıştık. Yaraların sarılması için de çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Başkan Söğüt, çocukların park talebi sonrasında da hemen yapılması için talimatı verdi, “En kısa sürede parkınıza kavuşacaksınız” dedi.

ÇOCUKLAR – Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu’nda çadır kenti ziyaretinde çocukların talebi sonrasında bölgeye park kurulması için talimatı verdi

GEZDİ – Başkan Söğüt, çadır kenti gezdi, kendisine iletilen eksiklikleri de yerinde inceledi.

SOHBET – Başkan Söğüt, çadır kentte kalan vatandaşlarla da sohbet etti.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız