ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

BAŞKAN YILDIRIM'DAN 24 KASIM MESAJI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

24 Kasım 2022 Saat: 12:58
BAŞKAN YILDIRIMDAN 24 KASIM MESAJI
BAŞKAN YILDIRIM'DAN 24 KASIM MESAJI

Bilindiği üzere eğitim, tüm dünya için müreffeh yarınlara giden yoldaki tüm kapıları açan yegane anahtardır. Bu konuda ülke ve millet olarak çok şanslıyız. Çünkü bizler “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” ve “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir” diyen kadim bir medeniyetin mirasçılarıyız.


Öğretmenlerimizin adeta bir sarraf gibi her biri birer mücevher olan yavrularımızı işleyerek ve onların potansiyellerini keşfederek, dış dünyayı okuyabilen, küresel alanda sıkı rekabetçi, günümüz ihtiyaçları doğrultusunda donanım kazanmış, vizyon sahibi, özgüveni tam, millî şuuru yüksek ve maneviyatı güçlü nesiller yetiştirerek, ülkemizin 2023,2053 ve 2071 yolundaki büyük ve güçlü Türkiye hedefine ulaşmasındaki en büyük katkıyı sağlayacaklarına olan inancımız tamdır.


Bu düşüncelerle, Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde yüce Allah’tan tüm öğretmenlerimize görevlerinde muvaffakiyetler, emekli öğretmenlerimize hayırlı uzun ömürler, görevleri başında şehit düşen ve ahirete irtihal eden öğretmenlerimize rahmet diliyor, tüm eğitim camiasının 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum”.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız