koto 30
ali yıldırım sezer
koto bayram 1
ORHAN BOZKURT 2
sağ4

Güncel

Başkan'dan kutlama mesajı

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, 16 Ocak Basın Onur Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

15 Ocak 2021 Saat: 13:58
Başkandan kutlama mesajı
Başkan'dan kutlama mesajı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ilk kez 16 Ocak 1923’te İzmit’te düzenlediği basın toplantısının 98’nci yıl dönümü olan 16 Ocak Basın Onur Günü, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Derneği’nin gerçekleştireceği bir dizi etkinlikle kutlanıyor.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Dernek Başkanı Cemal Kaplan, pandemi nedeniyle törenlerin kısıtlı katılım ile gerçekleştirileceğini belirterek, “Atatürk, ilk basın toplantısını ilimizde gerçekleştirerek, “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” mesajını vermesi ve demokrasinin temel taşlarından biri olan basının önemini kamuoyuna ilk kez İzmit’ten duyurması bizleri onurlandırmakta ve gururlandırmaktadır.

16 Ocak, Atatürk’ün basına verdiği önemi ifade etmekte, bu günün Basın Onur Günü olarak kutlanması da basın mensuplarının, yazarların, Türkiye’nin kurtuluşu ve inşasına sundukları benzersiz katkıyı göstermektedir.Kamu yönetimi ile milletimiz arasında köprü görevi üstlenen basınımız, demokrasimizin ve Cumhuriyetimizin kökleşmesinde önemli bir yere sahiptir.


16 Ocak Basın Onur Günümüz nedeniyle Cumartesi günü sabah 09.30’da Atatürk Anıtına çelenk bırakacağız. Daha sonra saat 10.00’da Kasr-ı Hümayunda Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İzmit Belediye Başkanımızın katılımıyla, pandemi nedeniyle sadece yönetim ve denetim kurulu üyelerimiz ile eski dönem başkanlarımızın bulunacağı bir tören düzenleyeceğiz. Saat 15.30’da ise Doğa Türk Tv stüdyolarında, derneğimizin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak üyelerimize yönelik bir çekilişimiz olacak” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız