Güncel

Başkanlardan 15 Temmuz mesajı

Körfez Ticaret Odası Meclis Başkanı Güngör Ayhan ve Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü Dolayısı ile açıklama yaptı

15 Temmuz 2021 Saat: 14:23
Başkanlardan 15 Temmuz mesajı
Başkanlardan 15 Temmuz mesajı

Başkanlar yaptıkları açıklamada; ‘’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıldönümünde, Körfez Ticaret Odası olarak demokrasi kültürüne ve birlikte yaşama iradesine her zamankinden daha çok sahip çıkma kararlığımızı sürdürürken ülkemizin demokrasisine ve geleceğine olan umut ve inancımızı koruyoruz.

Ülkemiz 15 Temmuz'da en zor demokrasi sınavını büyük başarıyla vererek Demokrasimizin, hiçbir kaba kuvvete teslim olmayacak kadar güçlü olduğunu herkese göstermiştir.

 

Milletimizin o gece sergilediği tavır, aynı gaye doğrultusunda yüreklerin topyekûn birlikte attıkça neler başarabileceğini bir kez daha tüm dünyaya göstermiş, Türk milletinin demokratik yollarla tecelli etmiş iradesini koruma pahasına neleri göze alabileceğinin de en güzel timsali olmuştur.

 

Bu duygu ve düşünceler ile ülkemizin huzurunu ve refahını tehdit eden menfur darbe girişimine karşı hayatlarını kaybeden yurttaşlarımızı saygıyla ve rahmetle anıyoruz’’ dediler.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız