Güncel

Batı ile bir yıl daha devam

Kocaeli Oto Ticaret Merkezi (Galericiler sitesi) Başkanlığına tek aday olarak giren mevcut başkan Fahrettin Batı, bir yıl daha devam etme hakkı kazandı.

5 Mart 2022 Saat: 19:23
Batı ile bir yıl daha devam
Batı ile bir yıl daha devam

Ticaret Merkezi’nin binasında gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Fahrettin Batı tek aday olarak girdiği seçimde 91 üye oy kullandı. Genel kurulun divan başkanlığını Emin Birlik, divan başkan yardımcıları ise Şemsettin Okkan ile Filiz Öcal oldu.

“HEDEFİMİN TİCARETİ ARTTIRACAK YOLLARI BULMAK”

Kongrede tek aday olarak çıkan Fahrettin Batı, “Önceliklerimizin ilki olarak noteri oto ticaret sitesine getirerek faaliyete başlatmak. İkinci ana konumuzdan bir tanesi geçmişten gelen yerel yöneticilerimizden istediğimiz olan yerimizin tapularımızı almak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir bey sağ olsun çok ilgileniyorlar. Bize büyüklüğünü göstererek yardımcı olacağına inanıyorum. 500 kişinin istihdam edildiği bir yerde, çok büyük bir yerde hayır işlemiş olurlar. Tahir Başkanımızın bu konuda destek olacağına inancım tamdır. Ekonomik olarak da şuan zor bir süreçten geçiyoruz. Pandemi ve geçmişteki ekonomik sıkıntı ile dünyadaki savaş ticaretimizi etkiliyor. Hedefimiz ticareti arttıracak yolları bulmak.” Şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız