Güncel

BBP Körfez’de görev değişikliği

BBP Körfez İlçe Teşkilatı yönetiminde değişiklik yaşandı. İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülen Şanlı ilçe başkan yardımcısı olurken Banu Kayraldağ, ilçe kadın kolları başkanı oldu

2 Mart 2023 Saat: 18:41
BBP Körfez’de görev değişikliği
BBP Körfez’de görev değişikliği

Büyük Birlik Partisi Körfez İlçe Teşkilatı, kadın kolları yönetiminde değişikliğe gitti. Banu Kayraldağ, Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak atanırken mevcut Başkan Gülten Şanlı ise Aileden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı oldu. Körfez ilçe binasındaki görev değişikliği programına; ilçe yönetiminin yanı sıra Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Yardımcısı Avni Şimşek, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Sayın Ahmet Önal ve Vakıf Genel Sekreteri Sayın Murat Şenel, Bir Yudum Derneği Başkanı Sayın Orhan Karyaldağ da katıldı.

‘DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ’

Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran programda yaptığı konuşmada “Körfez ilçe teşkilatı kadın kollarında görev değişikliği yaptık. Kadın kolları başkanımız Sayın Gülten Şanlı'yı aileden sorumlu ilçe başkan yardımcılığına atadık. Sayın Banu Karyaldağ'ı Körfez ilçe kadın kollarına atadık. Programımızda bizleri yalnız bırakmayan Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Sayın Ahmet Önal ve Vakıf Genel Sekreteri Sayın Murat Şenel'e Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Yardımcısı Avni Şimşek, Bir Yudum Derneği Başkanı Sayın Orhan Karyaldağ ve Büyük Birlik Partisi Körfez ilçe başkanlığı yönetim kurulu üyelerimize ayrıca teşekkür ederiz. Aileden Sorumlu ilçe başkan Yardımcılığına atadığımız Gülten Şanlı'yı görevi süresinde yapmış olduğu faaliyetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni Atanan Kadın kolları başkanımız Sayın Banu Karyaldağ'a Çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz. Allah'ın izniyle birlikte daha güçlü Körfez için mücadele edeceğiz. Bu davayı Allah'ın izniyle birlikte daha yukarılara taşıyacağız” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız